طرز تهیه کیک دارچینی خوشمزه و شربتی با طعم عالی
کیک دارچینی ساده و خیس از کیک های معروف و خوشمزه خانگی می باشد و بافتی بسیار نرم و اسفنجی مانند دارد. رسپی های زیادی برای کیک دارچینی وجود دارد و شما می توانید این کیک خوشمزه و خیس را با ماست، گردو، سیب و ... درست کنید. اما ما به شما پیشنهاد می کنیم رسپی کیک دارجینی با شربت دارچین را حتما امتحان کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک دارچینی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک دارچینی | |
---|---|
آرد | 2 لیوان |
تخم مرغ | 3 عدد |
کره هم دمای محیط | 100 گرم |
شکر | 1 لیوان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | دو سوم لیوان |
دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | سه چهارم قاشق چایخوری |
مواد لازم شربت دارچین | |
---|---|
کره | 5 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
آب | یک سوم پیمانه |
شکر | یک دوم پیمانه |
مرحل طرز تهیه کیک دارچینی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه مواد خشک شامل آرد، نمک، بیکینگ پودر و دارچین را باهم مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سپس مواد خشک را کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر کره، شکر و وانیل را با دور تند همزن خوب هم می زنیم تا رنگش روشن شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر تخم مرغ را به مدت یک دقیقه با دور تند همزن خوب هم می زنیم.
مرحله سوم
سپس شیر را اضافه می کنیم و بعد از هم زدن مواد خشک را هم اضافه می کنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله داخل قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم کاغذ روغنی می اندازیم و یا چرب می کنیم و بعد مایه کیک آماده شده را داخل قالب می ریزیم و چند باری قالب را بر روی سطح صاف می کوبیم تا صاف شود و هوای اضافی اش خارج شود.
مرحله پنجم
حالا کیک دارچینی را برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. همچنین برای لطافت و نرمی بیشتر کیک مون می توانید یک ظرف حاوی آب جوش داخل فر قرار بدهید.
مرحله ششم
برای اطمینان از پخت کیک، سیخ چوبی تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد کیک مون پخته است وگرنه زمان بیشتری می دهیم تا کیک کامل بپزد.
مرحله هفتم
پس از اینکه کیک مون به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و روی توری سیمی می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه کیک به طور کامل خنک شد شربت دارچینی ولرم را روی کیک می ریزیم و سرو می کنیم. امیدواریم دستور طرز تهیه کیک دارچینی ساده و خانگی مورد پسندتون قرار گرفته باشد.
مراحل طرز تهیه شربت دارچینی
برای این کار همه مواد شربت شامل آب، کره، دارچین و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. بعد از اینکه شیره یا شربت مون کمی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد.