طرز تهیه کیک لیمویی اسفنجی و خوشمزه با کرم لیمو
کیک لیمویی از کیک های خانگی خوشمزه و خوش عطر با بافت و طعم بی نظیر و فراموش نشدنی می باشد مخصوصاً مزه ای که رنده پوست لیمو به این کیک می دهد محشر است. در ادامه با طرز تهیه کیک لیمویی با کرم لیمو با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک لیمویی | |
---|---|
آرد | 2 پیمانه |
رنده پوست لیمو بخش زرد | 2 عدد لیمو |
آب لیمو تازه | یک سوم پیمانه - 2 عدد لیمو |
شیر | دو سوم پیمانه |
بیکینگ پودر | یک و نیم قاشق چایخوری |
جوش شیرین | نصف قاشق چایخوری |
کره | 140 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | یک پیمانه + یک چهارم پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
نمک | کمی |
مواد لازم کرم لیمو برای تزیین - اختیاری | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
آب لیمو تازه | یک سوم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
رنده پوست لیمو | نصف قاشق چایخوری |
کره | یک چهارم پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مراحل دستور پخت کیک لیمویی اسفنجی
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. همچنین مواد را از چند ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند.
مرحله دوم
برای شروع آب لیمو و شیر را در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. همچنین شکر و رنده پوست لیمو را داخل غذاساز می ریزیم تا شکر و پوست لیمو حسابی باهم مخلوط شوند. اگر غذاساز نداشتید با قاشق هم بزنید.
مرحله سوم
در ادامه کرم به دمای محیط رسیده و نرم شده را قاشق قاشق به مخلوط شکر و پوست لیمو اضافه می کنیم و تا نرم و پفکی شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و بین هر تخم مرغ حسابی مواد را هم می زنیم تا تخم مرغ قبلی به خوبی مخلوط شود.
مرحله چهارم
در این مرحله تمامی مواد خشک شامل آرد، نمک، وانیل، بیکینگ پودر و جوش شیرین را باهم مخلوط کرده و الک می کنیم. حالا در سه مرحله مواد خشک و مواد شیری را به مواد کره و شکر اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم. برای توضیح بیشتر ابتدا یک سوم مواد خشک را اضافه و بعد یک سوم شیر را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. همین رویه را تا تمام شدن موادمون ادامه می دهیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب از قبل چرب شده می ریزیم و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
پس از پخت کیک آن را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شود. شما می توانید این کیک را بدون تزیین برای صبحانه و عصرانه خود سرو کنید. اما اگر آن را برای مهمانی درست می کنید می توانید کرم لیمو آن را تزیین کنید. در ادامه طرز تهیه کیک لیمو را مشاهده می کنید.
مراحل طرز تهیه کرم لیمو
مرحله اول
برای درست کردن کرم لیمو ابتدا تخم مرغ، زرده تخم مرغ ها و شکر را در یک ظرف مناسب به مدت 4 دقیقه با همزن دستی یا برقی هم می زنیم. فقط باید خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم
سپس مخلوط آماده شده را داخل قابلمه می ریزیم و آب لیمو را اضافه کرده و روی شعله گاز می گذاریم و با حرارت ملایم مدام هم می زنیم. بهتر است از قابلمه استیل استفاده کنید چون قابلمه نچسب یا مسی یه طعم فلز مانندی به کرم می دهد.
مرحله سوم
بعد از 4 تا 5 دقیقه که به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برمی داریم و کره و وانیل را بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. سپس کرم آماده شده را بر روی کیک کاملا سرد می ریزیم و بعد از خنک شدن کامل سرو می کنیم.
نکات تهیه کیک لیمو
نگهداری کیک لیمو
این کیک را بهتر است در ظرف در بسته و در خارج از یخچال نگهداری کنید.