طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه و ترکیه ای با گوشت چرخ کرده
خورش داوود پاشا با گوشت چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه است که خیلی راحت و سریع آماده می شود. این خورشت اصالت ترکیه ای دارد و شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد و نزدیک به ذائقه غذایی ما می باشد. به خورش داوود پاشا کوفته داوود پاشا هم می گویند. در ادامه با طرز تهیه طرز تهیه خورشت داوود پاشا با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم خورشت داوود پاشا | |
---|---|
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
پیاز درشت | 2 عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل | نوک قاشق چایخوری |
سیر رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار ملس | 1 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۱ قاشق غذاخوری |
1. برای شروع، ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم. آب پیاز را می گیریم و با گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه و فلفل خوب مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شود.
2. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس از گوشت به اندازه یک گردو برمی داریم و با دست گرد می کنیم.
3. به این ترتیب همه گوشت قلقلی ها را آماده می کنیم و در تابه سرخ می کنیم. فقط حتما با حرارت کم سرخ کنید و گوشت ها را برگردانید تا همه جای آنها مغزپخت و سرخ شوند.
4. سپس در یک قابلمه یک عدد پیاز را پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم. بعد با مقداری روغن پیاز را تفت می دهیم تا طلایی شود.
5. بعد سیر رنده شده، نعنای ساطوری شده، مقدار کمی نمک و زردچوبه و رب انار را به پیازداغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. اگر نعنای تازه در دسترس نبود، می توانید از نعنا خشک استفاده کنید.
6. بعد از تفت دادن مواد یک الی دو لیوان آب می ریزیم و صبر می کنیم به جوش بیاید. زمانی که آب خورشت شروع به جوشیدن کرد، گوشت قلقلی های سرخ شده را به آرامی اضافه می کنیم و حدود یک ساعت و نیم صبر می کنیم تا خورشت با شعله کم بپزد و خوب جا بیفتد. خورشت آماده شده را در ظرف می کشیم و با برنج سرو می کنیم.
خورشت داوود پاشا با گردو
نکته برای درست کردن این خورشت در صورت دلخواه می توانید از گردو هم استفاده کنید. به این صورت که هنگام تفت دادن مواد گردوی خرد شده را هم اضافه کنید.