طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی و طعم عالی برای مهمانی
هویج پلو با گوشت قلقلی یکی دیگر از پلوهای بسیار خوشمزه و خوش طعمی است که به خاطر استفاده از هویج عطر و طعم بی نظیری دارد. این پلوی خوشمزه را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید و از مهمانان خود پذیرایی کنید. هویج پلو را به روش های مختلفی می توان درست کرد. مثلا هویج پلو با مرغ، هویج پلو با گوشت قلقلی و یا هویج پلو با گوشت که ما در این بخش، آموزش طرز هویج پلو با گوشت قلقلی را برایتان آماده کردیم. در ادامه با آموزش طرز تهیه هویج پلو با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم هویج پلو با گوشت قلقلی | |
---|---|
برنج | 4 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
هویج | ۴ عدد |
پیاز | 3 عدد |
لیمو رش | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل و پودر دارچین | به مقدار لازم |
زرشک | 20 گرم |
خلال پسته | ۲۰ گرم |
خلال بادام | ۲۰ گرم |
1. برای شروع کار، ابتدا باید برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب خیس کنیم و کنار بگذاریم. حالا برای شروع پخت، یکی از پیازها را پوست گرفته و به شکل خلالی خرد می کنیم. بعد با مقداری روغن در تابه سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن مقداری زردچوبه اضافه می کنیم.
2. سپس هویج ها را پوست گرفته و با رنده درشت به شکل خلالی رنده می کنیم. هویج رنده شده را هم به پیازداغ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. در این قسمت شکر، لیمو ترش، دارچین و فلفل را به هویج اضافه می کنیم و یکم که تفت داده شد، حرارت را خاموش می کنیم.
3. در ادامه دو عدد پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم. سعی کنید حتما بعد از رنده کردن پیاز آبش را بگیرید. بعد گوشت چرخ کرده، نمک و کمی فلفل به پیاز رنده شده اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یک دست شود.
4. حالا از مواد گوشت در اندازه های کوچک برمی داریم و با دست به شکل گردو قلقلی و گرد می کنیم و داخل ماهیتابه در روغن داغ سرخ می کنیم. سعی کنید آنها را با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. فقط زود زود گوشت ها را با قاشق زیر و رو کنید تا همه جای گوشت ها حسابی سرخ شوند.
5. در ادامه کار برای آبکش کردن برنج، در یک قابلمه مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد از جوشیدن، برنج خیس شده را در آب جوش می ریزیم و مقداری نمک می زنیم تا بجوشد و برنج مغز پخت شود. سپس آن را آبکش می کنیم و مقداری آب ولرم روی آن می ریزیم.
6. در آخر کف قابلمه مقداری روغن می ریزیم و برای ته دیگ هم، یک تکه نان یا سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه می گذاریم. حالا به ترتیب از برنج، هویج سرخ شده و گوشت قلقلی به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم. سعی کنید مقداری از هویج و گوشت قلقلی ها برای تزیین روی پلو نگه دارید.
7. بعد از ریختن مواد دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و حدود یک ساعت صبر می کنیم تا هویج پلوی ما به خوبی دم بکشد. بعد از دم کشیدن، پلو را در دیس می کشیم و روی آن را با هویج، زرشک، خلال پسته و بادام و گوشت قلقلی ها تزیین می کنیم و همراه با ترشی یا سالاد سرو می کنیم.
می توانید در انتها زرشک، خلال پسته و بادام را چند دقیقه ای در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.