طرز تهیه کیک مغزدار خوشمزه و شکلاتی ساده با طعم بی نظیر
کیک مغزدار از کیک های معروف و خوشمزه می باشد و می توانید برای قسمت مغزی آن از انواع میوه ها، کرم ها و ... استفاده کنید. ولی اگر می خواهید یه کیک مغزدار ساده و شکلاتی بی دردسر و آسان درست کنید این رسپی را از دست ندهید. در ادامه با طرز تهیه کیک مغزدار خوشمزه و شکلاتی ساده با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک مغزدار | |
---|---|
آرد شیرینی پزی | دو و نیم پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
ماست پرچرب | 1 گیمانه |
روغن جامد یا کره | 50 گرم |
روغن مایع | 50 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
پودر کاکائو | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
مراحل طرز تهیه کیک مغزدار
مرحله 1 : آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک مغزدار خوشمزه و شکلاتی ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. آرد را با بگینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را به محض بیرون آوردن از یخچال جدا می کنیم و بعد کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد.
مرحله 2 : هم زدن زرده و سفیده
در این مرحله سفیده را با دور تند همزن می زنیم تا حسابی پف کند بعد آن را کنار می گذاریم. زرده را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شده و کرم رنگ شود.
مرحله 3 : اضافه کردن روغن و ماست
در ادامه روغن جامد و روغن مایع را هم اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا موادمون یکدست شده و کشدار شود. به جای روغن جامد می توانید به همان اندازه از کره ذوب شده و به دمای محیط رسیده هم استفاده کنید.
مرحله 4 : اضافه کردن ماست و سفیده
پس از اضافه کرده روغن، ماست را هم اضافه کرده و این بار در حد مخلوط شدن مواد هم می زنیم. در ادامه سفیده را هم اضافه کرده و این بار با دور کند همزن می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله 4 : اضافه کردن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر الک شده را در حالی که با دور کند همزن مواد را می زنیم قاشق قاشق اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله 5 : اضافه کردن پودر کاکائو
تقریبا یک چهارم از مایه کیک آماده شده را برمی داریم و به آن پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا شکلاتی شود و به عنوان مواد میانی ازش استفاده می کنیم.
مرحله 6 : ریختن مواد داخل قالب
قالب مورد نظر خودمان را با روغن جامد چرب می کنیم و ابتدا نصف مایه کیک سفید را داخل قالب می ریزیم و بعد مایه کیک شکلاتی آماده شده را وسط آن می ریزیم و در انتها مجدد باقی مانده مایه کیک سفید را می ریزیم و روی موادمون را صاف می کنیم.
مرحله 7 : پخت کیک
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است و حتما پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز امتحان کنید.
برای این کار سیخ چوبی را وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد و مواد بهش نچسبید کیک پخته است. در غیر این صورت تایم بدهید تا کیک کامل بپزد.
مرحله 8 : جدا کردن کیک از قالب
پس از اینکه کیک مغزدارمون کامل پخت می توانید آن را از فر بیرون می آوریم و بعد از کمی خنک شدن از قالب بیرون می آوریم و بر روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک شود.
مرحله 9 : تزیین و سرو کیک
برای تزیین این کیک می توانید مقداری شکلات تخته ای را روی بخار کتری آب بگذارید تا ذوب شود. برای رقیق شدن بهتر 1 قاشق غذاخوری روغن مایع هم بهش اضافه کنید. سپس آن را بر روی کیک بریزید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات سفت شده و کیک مغزدارمون آماده سرو شود.