طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه با رشته و جو پرک برای مهمانی
سوپ مرغ با رشته و جو پرک یکی دیگر از انواع سوپ های خوشمزه و معروف است که در همه رستوران ها و مراسمات و مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. سوپ مرغ بی شک محبوب ترین و خوشمزه ترین سوپ ها است. چون این سوپ هم طعم بی نظیری دارد، هم به خاطر استفاده از گوشت مرغ دارای خواص و فواید زیادی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. سوپ مرغ هم برای سرماخوردگی خوب است و هم برای کسانی که بیمار هستند و نمی توانند غذای سنگین بخورند، بسیار مناسب است. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ مرغ رستورانی با مجله اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سوپ مرغ | |
---|---|
ران یا سینه مرغ | 1 عدد |
هویج رنده شده | 1 عدد |
جو پرک | نصف پیمانه |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر رنده شده | 2 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
رشته سوپ | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پاپریکا و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب لیمو یا لیمو ترش تازه | به مقدار لازم |
1. برای شروع، ابتدا در یک قابلمه کوچک مرغ را با مقداری آب و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا خوب پخته شود. توجه داشته باشید که در آخر مقداری از آب مرغ را برای سوپ نگه دارید.
2. در یک قابلمه دیگر پیاز نگینی خرد شده را با کره و روغن تفت می دهیم تا سبک شود. سپس هویج و سیر رنده شده را هم می ریزیم و دوباره تفت می دهیم. بعد ادویه ها و رب را هم اضافه می کنیم و مقداری آب می ریزیم تا سوپ با حرارت ملایم بجوشد و هویج ها پخته شود.
3. وقتی که مرغ کامل پخته شد، آن را ریش ریش می کنیم و بعد از پخته شدن هویج ها، مرغ را همراه با جو پرک به، سوپ اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بجوشد.
4. در بیست دقیقه آخر پخت سوپ، آب مرغ، رشته سوپ و آب لیمو را به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم سوپ کاملا جا بیفتد و لعابدار شود.
5. وقتی که سوپ مرغ ما آماده شد، آن را در ظرف می کشیم و روی آن را با زرشک و جعفری خرد شده تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ مرغ خوشمزه و خانگی لذت ببرید.