طرز تهیه کیک بستنی لایه ای خوشمزه و مجلسی به روش خانگی
کیک بستنی از کیک های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار تابستانی است که با ترکیب کیک و بستنی درست می شود. بدون شک کیک بستنی خانگی جزو بهترین پذیرایی هایی است که می توانید در تابستان برای مهمانان خود درست کنید و لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه کیک بستنی لایه ای خوشمزه و مجلسی به روش خانگی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
شیر | یک سوم لیوان |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مواد لازم برای قسمت بستنی | |
---|---|
بستنی وانیلی یا شکلاتی | 1 کیلو |
ژلاتین | 1 قاشق چای خوری |
آب سرد | 2 قاشق غذاخوری |
خلال پسته و بادام | 1 قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه کیک بستنی
مرحله 1
برای درست کردن کیک بستنی خوشمزه، ابتدا قسمت کیک آن را درست می کنیم. برای شروع در یک ظرف تخم مرغ ها، شکر و وانیل را می ریزیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله 2
سپس روغن و شیر را هم اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم. در آخر هم آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و در دو مرحله به مواد کیک می ریزیم و در حد 10 ثانیه با همزن می زنیم تا مخلوط شود.
مرحله 3
توجه داشته باشید که بعد از ریختن آرد مواد کیک را زیاد با همزن نزنید، چون باعث می شود کیک موقع پختن خوب پف نکند.
مرحله 4
حالا کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه با دمای 170درجه پخته شود.
مرحله 5
بعد از 45 دقیقه با یک سیخ چوبی یا خلال دندان پخت کیک را تست می کنیم. سیخ چوبی را از قسمت وسط کیک فرو می کنیم. اگر تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. ولی اگر سیخ تمیز نبود، 5 الی 10 دقیقه دیگر کیک را در فر می گذاریم تا کامل پخته شود.
مرحله 6
وقتی که کیک کامل پخته شد، از فر درمی آوریم و بعد از چند دقیقه که کمی از داغی افتاد، کیک را از قالب خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا در دمای محیط کاملا خنک شود.
مرحله 7
در ادامه برای درست کردن قسمت بستنی، اول در یک ظرف کوچک ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده، چند دقیقه ای روی بخار کتری می گذاریم تا به روش بن ماری ژلاتین در آب حل شود.
مرحله 8
سپس بستنی را از فریزر درمی آوریم و در یک ظرف می ریزیم. بلافاصله ژلاتین حل شده را که داغ است، به بستنی اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. خلال پسته و شکلات چیپسی را هم داخل بستنی می ریزیم و مخلوط می کنیم.
مرحله 9
حالا کیک خنک شده را به صورت افقی از وسط به دو قسمت برش می زنیم. بعد داخل همان قالب که کیک پخته شد، سلفون پهن می کنیم و لایه زیرین کیک را داخل قالب می گذاریم.
مرحله 10
بعد بستنی ژلاتینی را روی کیک می ریزیم و با قاشق آن را همه جای کیک پخش می کنیم. بعد لایه دوم را روی آن می گذاریم و کمی با دست فشار می دهیم تا لایه ها به هم بچسبد. قالب کیک بستنی را به مدت 3 ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا خنک و منسجم شود.
مرحله 11
برای تزیین روی کیک می توانید کمی شکلات تخته ای آب شده و ترافل رنگی روی کیک بریزید. وقتی که کیک بستنی آماده شد، آن را از فریزر برمی داریم و با چاقوی تیز در اندازه های دلخواه برش می زنیم و در ظرف سرو می چینیم.