طرز تهیه رانی آناناس خوشمزه و خانگی به روش بازاری
رانی آناناس از نوشیدنی های پرطرفدار و خوشمزه ای است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید و از نوشیدن یک رانی خانگی و سالم لذت ببرید. آناناس میوه بسیار خوشمزه و پرخاصیت است که می توانید آن را به شکل آبمیوه، رانی و کمپوت استفاده کنید. از جمله خواص میوه آناناس تقويت سيستم ايمنی بدن، لاغری و كاهش وزن، لايه برداری و درمان جوش صورت، درمان بيمار های تنفسی و سرماخوردگی است. در ادامه با طرز تهیه رانی آناناس خوشمزه و خانگی به روش بازاری در منزل با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رانی آناناس | |
---|---|
آناناس | 1 عدد |
شکر | 1 لیوان |
آب سرد | 4 لیوان |
مراحل طرز تهیه رانی آناناس
مرحله 1
برای تهیه یک رانی خوشمزه با آناناس، ابتدا پوست آناناس را می گیریم و آن را به شکل نگینی خرد می کنیم.
مرحله 2
سپس در یک قابلمه آب، شکر و آناناس خرد شده را می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و حدود 20 دقیقه ای با شعله ملایم بجوشد تا آناناس ها پخته و کمی نرم شود.
مرحله 3
وقتی که آناناس پخته شد، با یک کفگیر حدود یک لیوان از آناناس ها را از داخل قابلمه برمی داریم و کنار می گذاریم.
مرحله 4
وقتی که مواد داخل قابلمه کمی خنک شد، بقیه مواد را داخل قابلمه با گوشت کوب برقی له می کنیم. برای این کار می توانید مواد را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب میکس کنید تا پوره و یکدست شود.
مرحله 5
بعد از میکس کردن، کف روی آن را به آرامی بردارید تا رانی شفاف شود. حالا رانی آماده شده را در پارچ ریخته و تکه های آناناس را که برداشته بودیم بهش اضافه می کنیم. سپس رانی را چند ساعتی در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود.
مرحله 6
در انتها رانی آناناس خنک شده را با چند تکه یخ در لیوان های سرو ریخته و سرو می کنیم. برای تزیین و پذیرایی از مهمان می توانید کنار لیوان ها یک برش حلقه ای از آناناس بگذارید.