طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و مجلسی با گوشت ۴ نفر
خورشت کرفس با گوشت یکی از خورشت های خوشمزه و معروف ایرانی است که در کنار انواع برنج کته و آبکش سرو می شود. خورشت کرفس را می توان هم با گوشت درست کرد هم با مرغ. همچنین بعضی افراد مانند قورمه سبزی به آن لوبیا هم اضافه می کنند که البته اگر خورشت خوب جا بیفتد در هر صورت خوشمزه است. همانطور که می دانید کرفس دارای خواص فراوانی از جمله کلسیم و فسفر، منیزیم و پتاسیم و انواع ویتامین ها است و به همین خاطر خورشت کرفس یک غذای سالم و پر فایده است و پیشنهاد می کنیم این خورشت خوشمزه را در برنامه غذایی خود داشته باشید. در ادامه با آموزش طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم تهیه خورشت کرفس 4 نفر | |
---|---|
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
ساقه کرفس | ۵۰۰ گرم |
برگ کرفس | ۵۰ گرم |
جعفری | ۸۰ گرم |
نعناع | ۲۰ گرم |
پیاز | 1 عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
آبلیمو یا آبغوره | به میزان لازم |
1. برای درست کردن خورشت کرفس، ابتدا گوشت را به شکل خورشتی خرد می کنیم و به همراه پیاز نگینی خرد شده در یک قابلمه تفت می دهیم. مقداری هم زردچوبه بهش اضافه می کنیم تا خوش رنگ شود.
2. سپس جعفری، نعنا و برگ کرفس ها را به شکل ریز خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم و سرخ می کنیم و ساقه های کرفس را هم به شکل دلخواه خرد کرده و همراه با سبزی های سرخ شده به گوشت اضافه می کنیم. مقداری هم ادویه کاری و فلفل سیاه می زنیم تا خوش عطر شود.
3. وقتی همه مواد باهم کاملا سرخ شدند، آب می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا خورشت بپزد و خوب جا بیفتد. نیم ساعت آخر پخت هم مقداری نمک و آبلیمو اضافه می کنیم. خورشت آماده شده را در ظرف می کشیم و در کنار برنج سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن خورشت کرفس خوشمزه با گوشت لذت ببرید.