طرز تهیه دسر توت فرنگی خوشمزه و مجلسی با خامه و ژلاتین
دسر توت فرنگی با خامه قنادی از دسرهای خوشمزه و معروف می باشد و یکی از بهترین دسرهایی است که می توانید آن را در فصل بهار درست کنید. همان طور که می دانید توت فرنگی یک میوه شیرین و عطر دار است و میتوانید از آن برای تهیه دسرهای مختلفی مانند پای توت فرنگی، شیرینی توت فرنگی، تارت توت فرنگی و ... استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر توت فرنگی خوشمزه و مجلسی با خامه و ژلاتین با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر توت فرنگی | |
---|---|
توت فرنگی | 500 گرم |
شکر | 50 گرم |
وانیل | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق چای خوری |
آب سرد | مقداری |
خامه غلیظ یا فرم گرفته | 1 فنجان |
مواد لازم برای رویه دسر | |
---|---|
توت فرنگی | 250 گرم |
شکر | 30 گرم |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
واینل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه دسر توت فرنگی
مرحله 1
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا توت فرنگی ها را به خوبی می شوییم و بعد از خشک شدن آن ها را داخل غذاساز می ریزیم تا خوب پوره شوند.
مرحله 2
بعد با استفاده از یک الک توری نازک آن ها را صاف می کنیم تا یکدست شوند. سپس پوره توت فرنگی را به همراه شکر و وانیل در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.
مرحله 3
در حالی که پوره توت فرنگی در حال گرم شدن است پودر ژلاتین را در یک کاسه کوچک آب سرد می ریزیم و مخلوط ژلاتین را با همزن می زنیم تا کاملا حل شود.
مرحله 4
وقتی که پوره توت فرنگی شروع به جوشیدن کرد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و آن را در ظرف دیگری می ریزیم و روی آن را با پوشش پلاستیکی می پوشانیم و اجازه می دهیم تا به مدت 1 ساعت در یخچال بماند و خنک شود.
مرحله 5
بعد از 1 ساعت وقتی که پوره توت فرنگی کامل خنک شد به آن ژلاتین آماده شده را اضافه می کنیم.
مرحله 6
در یک ظرف دیگر خامه را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد و بعد با کمک لیسک سیلیکونی، خامه فرم گرفته را به ظرف پوره توت فرنگی اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم.
مرحله 7
در نهایت موادمان را داخل فنجان های سرو می کنیم و به مدت 3 ساعت یا ترجیحاً یک شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم تا آماده شود.
مرحله 8
در ادامه رویه دسر را آماده می کنیم. برای این کار باقی توت فرنگی ها را می شوییم و بعد از اینکه پوست آن ها را گرفتیم از وسط نصف می کنیم.
مرحله 9
سپس توت فرنگی ها را به همراه شکر، آبلیمو و وانیل در یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد.
مرحله 10
در نهایت صبر می کنیم تا موادمان بجوشد و میوه ها نرم شوند و مایه شروع به غلیظ شدن بکند. برای این کار به 10 تا 20 دقیقه زمان نیاز است.
مرحله 11
بعد از اینکه به این حالت رسید قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. سپس به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کامل خنک شود.
مرحله 12
وقتی که مواد رویه دسر آماده شد آن را موقع سرو بر روی فنجان ها می ریزیم و در صورت تمایل با 1 عدد توت فرنگی تازه تزیین می کنیم.