بهترین روش خشک کردن گل محمدی بدون تغییر رنگ برای مربا
خشک کردن گل محمدی یک روش فوق العاده و سالم برای نگه داشتن گل محمدی برای زمستان است. از گل محمدی خشک شده هم می توانید برای درست کردن مربای گل محمدی در تمام طول سال استفاده کنید و هم برای دم کردن چای استفاده کنید و عطر چای خوبی داشته باشید. هم چنین از گل محمدی خشک برای تزیین روی شیر برنج، انواع شیرینی و دسر استفاده می شود. در ادامه با بهترین روش خشک کردن گل محمدی برای مربا و چای بدون تغییر رنگ با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گل محمدی خشک | |
---|---|
گل محمدی تازه | 1 کیلوگرم |
مراحل خشک کردن گل محمدی
مرحله 1
برای تهیه گل محمدی خشک، ابتدا باید در اواخر بهار که فصل گل محمدی تازه است آن را از بازار تهیه کنیم و خشک کنیم تا بتوانیم بعدا از آن استفاده کنیم.
مرحله 2
برای خشک کردن گل محمدی، ابتدا گلبرگ های گل را از کاسبرگ ها جدا کرده و برگ های سبز و حتی گلبرگ های زرد و پلاسیده را از داخل گلبرگ ها برمی داریم تا در انتها گل محمدی خشک تمیز و خوشرنگی داشته باشیم.
مرحله 3
بعد از پاک کردن، گلبرگ ها را در یک ظرف با آب سرد شسته و سریع آبکش می کنیم. وقتی که آب اضافی آن رفت، آن را روی پارچه تمیزی پهن می کنیم.
مرحله 4
توجه داشته باشید که گلبرگ ها را در هوای آزاد دور از نور آفتاب و در قسمت سایه پهن می کنیم تا یکی دو روزی بماند و کامل خشک شود. می توانید داخل محیط خانه مثل اتاق یا جایی که پنجره برای رد و بدل شدن هوا وجود دارد، پهن کنید.
مرحله 5
سعی کنید هنگام پهن کردن گلبرگ ها، آن را به صورت یک لایه نازک پهن کنید تا هم سریع تر خشک شود و هم اگر زیاد گلبرگ ها روی هم انباشته شود، لایه های زیرین خراب می شود.
مرحله 6
بعد از خشک شدن کامل، آن را جمع می کنیم و در یک ظرف کاملا خشک ریخته و در جای خشک و تاریک مثل کابینت نگهداری می کنیم و بعد از آن استفاده می کنیم.