طرز تهیه شربت گل محمدی تازه و خوشمره با طعم بی نظیر
شربت گل محمدی یک نوشیدنی خوش عطر و خوشمزه ای است که می توانید آن را همانند مربای گل محمدی در تابستان با گل محمدی تازه درست کنید. شربت گل محمدی علاوه بر خوشمزه بودن، خواص دارویی زیادی هم دارد. از جمله خواص گل محمدی، ضد استرس و آرام بخش بودن، خواص ضد التهابی، ضد اضطراب و ضد بی خوابی، بهبودی و رفع علائم بسیاری از بیماری ها از جمله سردرد، مشکلات دستگاه گوارشی و دردهای عضلانی-اسکلتی است. پس شما هم می توانید با درست کردن شربت گل محمدی، علاوه بر نوشیدنی خوش عطر و طعم یک نوشیدنی مفید هم داشته باشید. در ادامه با طرز تهیه شربت گل محمدی تازه و خوشمره با طعم بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه شربت گل محمدی | |
---|---|
گل محمدی تازه | نیم کیلو |
شکر | 2 کیلو |
آب | 2 لیتر |
جوهر لیمو | یک چهارم قاشق چای خوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
رنگ خوراکی یا زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شربت گل محمدی
مرحله 1
برای درست کردن این شربت، گل محمدی تازه را از بیرون تهیه کرده و پاک می کنیم. سعی کنید قسمت کاسبرگ و برگ های سبز را کامل جدا کنید و بردارید. چون باعث تلخ شدن شربت می شود.
مرحله 2
گلبرگ های پاک شده را داخل ظرفی با آب سرد می شوییم و سریع آبکشی می کنیم. بعد آنها را روی پارچه پهن کرده و چند ساعتی صبر می کنیم تا گلبرگ ها کاملا خشک شود.
مرحله 3
بعد از خشک شدن گلبرگ ها، آنها را در قابلمه ای ریخته و روی آن آب جوش می ریزیم. سپس درب قابلمه و دمکنی می گذاریم و قابلمه را حدود 12 ساعت کنار می گذاریم تا عطر و طعم گل محمدی در آب قابلمه آزاد شود.
مرحله 4
بعد از این مدت، آب گلبرگ ها را دو بار از صافی رد کرده و در یک قابلمه دیگر می ریزیم. به هیچ وجه گلبرگ ها فشار ندهید چون باعث کدر و تیره شدن شربت می شود.
مرحله 5
در ادامه شکر را هم به آب گلبرگ ها اضافه می کنیم و آن را روی حرات می گذاریم تا شکر کامل در آن حل شده و بجوشد. حرات را متوسط می کنیم تا شربت ما کاملا غلیظ شده و قوام پیدا کند.
مرحله 6
بعد از غلیظ شدن شربت، در ده دقیقه آخر گلاب و جوهر لیمو را اضافه کرده و هم می زنیم و بعد از دو سه دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 7
اگر دوست دارید شربت خوشرنگی داشته باشید، می توانید در انتها یک قاشق رنگ خوراکی قرمز یا زعفران دم کرده بهش اضافه کنید تا رنگ زیباتری داشته باشد.
مرحله 8
شربت خنک شده را همراه با آب خنک و چند تکه یخ در لیوان ها ریخته و میل کنید. مابقی شربت را می توانید در بطری ریخته و در بسته در یخچال نگهداری کنید.