طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی خوشمزه به روش مجلسی
آلبالو پلو با مرغ حلزونی یکی دیگر از مدل های آلبالو پلو هست که این بار با فیله مرغ که به شکل حلزون رول کرده ایم، درست می شود. کسانی که آلبالو دوست دارند، می توانند انواع پلوها را با آن درست کنند. این پلوی خوشمزه به خاطر آلبالو طعم ترش و ملسی دارد. در ادامه با طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی خوشمزه به روش مجلسی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم آلبالو پلو با مرغ حلزونی | |
---|---|
برنج | 4 پیمانه |
سینه مرغ | 4 تکه |
آلبالو | 3 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 استکان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
زرشک برای تزیین | به مقدار نیاز |
خلال پسته و بادام برای تزیین | به مقدار دلخواه |
مراحل طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ حلزونی
مرحله 1
برای درست کردن این آلبالو پلوی خوشمزه، ابتدا برنج را شسته و از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک در یک ظرف خیس می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 2
سپس فیله های مرغ را پاک کرده و خوب می شوییم. بعد با یک چاقوی تیز آنها را روی تخته گوشت به صورت نوارهای باریک برش می زنیم. سعی کنید نوارها زیاد باریک یا کلفت نباشد.
مرحله 3
فیله های بریده شده را در یک ظرف مناسب با مقداری زعفران دم کشیده، نمک، فلفل سیاه و پیاز خلالی خرد شده مخلوط می کنیم و با دست همه فیله ها را به مواد آغشته می کنیم. سپس ظرف را یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار شود.
مرحله 4
در ادامه دو لیوان آلبالوی تازه را تمیز کرده و با آب سرد می شوییم. بعد با کمک هسته گیر یا دست هسته آلبالوها را در می آوریم.
مرحله 5
آلبالوها را با چهار قاشق غذاخوری شکر در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود.
مرحله 6
وقتی آلبالوها نرم و پخته شد، حرارت را خاموش می کنیم و آلبالوها را آبکش کرده و کنار می گذاریم و آب خوشرنگ آن را هم برای تزیین روی پلو نگه می داریم.
مرحله 7
حالا نوبت پخت برنج است. برای این کار برنج خیس شده را آبکش کرده و در قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم تا روی حرارت ملایم بجوشد و برنج نرم و پخته شود.
مرحله 8
اگر می خواهید برنج شما رنگ آلبالویی داشته باشد، می توانید اب آلبالویی که نگه داشته اید را در این مرحله به برنج در حال جوش اضافه کنید. در غیر این صورت آن را برای تزیین روی پلو نگه می داریم.
مرحله 9
بعد از پخته شدن برنج، آن را آبکش می کنیم. کف قابلمه چرب شده با روغن را ته دیگ نان یا سیب زمینی ورقه ای شده می چینیم و برنج و آلبالوهای پخته شده را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد.
مرحله 10
در این فاصله که برنج دم می کشد، مرغ مزه دار شده را از یخچال درمی آوریم روی تخته گوشت، به آرامی تک تک نوارها را به صورت حلزونی رول می کنیم و با کمک خلال دندون محکم می کنیم تا باز نشود. همه فیله ها را به این شکل آماده می کنیم.
مرحله 11
بعد در یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. فیله ها را در تابه می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا فیله ها با حرارت ملایم مغز پخت شوند. همه فیله ها را به این صورت در تابه سرخ می کنیم.
مرحله 12
در انتها وقتی برنج دم کشید، روی آن مقداری روغن مایع می ریزیم و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. مقداری از برنج را در دو ظرف کوچک می ریزیم و یکی را با زعفران و دیگری را با آب آلبالویی که نگه داشتیم، مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 13
آلبالو پلوی آماده شده را در دیس می کشیم و روی آن را با برنج زعفرانی و آلبالویی، زرشک و خلال پسته و بادام تزیین می کنیم و فیله های حلزونی را هم روی آن می چینیم و سرو می کنیم.