طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و رستورانی بدون قارچ و خامه
سوپ شیر یکی از سوپ های خوشمزه و خوش طعمی است که بسیار هم پرطرفدار است. این سوپ به عنوان یک پیش غذای خاص و مقوی در بسیاری از رستوران ها در کنار دیگر غذاها سرو می شود. سوپ شیر در مناطق مختلف با مواد متنوعی درست می شود و علاوه بر اینکه یک پیش غذا یا غذای سبک محسوب می شود، برای وعده افطار هم بسیار مناسب است. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ شیر بدون قارچ و خامه با مجله هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شیر برای 4 نفر | |
---|---|
پیاز | ۱ عدد |
شیر | ۲ لیوان |
جو پرک | نصف لیوان |
مرغ | 2 تکه کوچک |
آب مرغ | یک لیوان |
کره | ۲۵ گرم |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
1. برای درست کردن شیر شیر رستورانی، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود.
2. سپس تکه های مرغ را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. حدود دو لیوان هم آب می ریزیم و صبر می کنیم تا تکه های مرغ کمی نیم پز شود.
3. وقتی مرغ ها نیم پز شد، هویج را نگینی خرد کرده و به سوپ اضافه می کنیم و بعد از اینکه هویج نیم پز شد، جوپرک را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا همه مواد سوپ به خوبی پخته شود.
4. حالا در یک قابلمه دیگر آرد را کمی تفت داده و کره را بهش اضافه می کنیم. بعد شیر گرم را می ریزیم و مدام هم می زنیم تا بجوشد و شیر کمی غلیظ شود.
5. بعد از غلیظ شدن شیر، آن را داخل سوپ می ریزیم و هم می زنیم. در این مرحله بهش نمک هم اضافه می کنیم. در واقع شیر را نیم ساعت آخر به سوپ اضافه می کنیم. یعنی بعد از اضافه کردن شیر، سوپ باید نیم ساعت روی حرارت باشد. سعی کنید در این مرحله درب قابلمه را نگذارید تا سوپ شما سرریز نشود.
6. اواخر پخت هم کمی جعفری خرد شده و آب مرغ را به سوپ اضافه می کنیم. حتی می توانید در آخر تکه های مرغ را از داخل سوپ در بیاورید و ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.
7. وقتی سوپ کامل جا افتاد، آن را در ظرف می کشیم و با جعفری خرد شده روی آن را تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ شیر خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
سوپ شیر با جو
برای پختن این سوپ می توانید از جو هم استفاده کنید. در این صورت جو را از چند ساعت قبل در آب خیس می کنیم و جداگانه آن را آب پز می کنیم و سپس برای سوپ استفاده می کنیم.