طرز تهیه شربت سکنجبین خیار و نعنا خوشمزه با طعم بی نظیر
شربت سکنجبین و خیار یک نوشیدنی خنک و فوق العاده خوشمزه است که در تابستان گرم و طاقت فرسا به راحتی می توانید درست کنید و از خود یا مهمانان خود پذیرایی کنید. این شربت فوق عالی و بی نظیر، علاوه بر خوشمزگی، برای رفع عطش، تقویت کبد و تقویت معده هم مفید است. در ادامه با طرز تهیه شربت سکنجبین خیار و نعنا خوشمزه با طعم بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شربت سکنجبین و خیار برای 4 نفر | |
---|---|
شکر | 1 لیوان |
آب | 1 لیوان |
سرکه | نصف استکان |
نعناع | 50 گرم |
خیار | 2 عدد |
زعفران دم کرده (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شربت سکنجبین خیار
مرحله 1
برای درست کردن شربت سکنجبین و خیار، ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود.
مرحله 2
سپس نعناهای تازه را پاک کرده و قسمت ساقه ها و ریشه را کوتاه تر می کنیم و خوب می شوییم. بعد آنها را یک یا دو بسته کرده و با نخ تمیز می بندیم. البته می توانید به جای این کار فقط برگ نعناها را پاک کرده و بشویید.
مرحله 3
بعد از اینکه شکر در آب حل شد و آب به جوش آمد، نعناهای شسته شده را بهش اضافه می کنیم تا حدود بیست دقیقه بجوشد و هم عطر نعنا در آب آزاد شود و هم شربت قوام پیدا کند و غلیظ شود.
مرحله 4
در این فاصله که شربت در حال جوشیدن است، می توانید یک برس آشپزی را به آبلیمو آغشته کنید و دیوارهای قابلمه را مرطوب کنید تا دیواره ها شکرک نزند.
مرحله 5
بعد از بیست دقیقه به کمک یک کفگیر همه نعناها را از داخل شربت برمی داریم و غلظت شربت را تست می کنیم. برای این کار یک قاشق از شربت را در پیاله ریخته و در یخچال می گذاریم تا خنک شود. اگر بعد از خنک شدن شربت چسبناک بود یعنی شربت قوام پیدا کرده است.
مرحله 6
بعد از غلیظ شدن شربت، سرکه را به شربت اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید و دو سه دقیقه دیگر شربت را می جوشانیم و حرارت را خاموش می کنیم. در صورت تمایل برای خوشرنگ شدن سکنجبین می توانید در انتها یک قاشق هم زعفران دم کرده بهش اضافه کنید.
مرحله 7
بعد از خنک شدن شربت ، دو عدد خیار را تمیز شده و سر و ته آنها را جدا می کنیم. بعد خیارها را رنده می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 8
حالا برای آماده کردن شربت ابتدا مقداری آب خنک و مقداری از شربت را در لیوان ها می ریزیم. بعد چند تکه یخ و مقداری خیار رنده شده در لیوان ها می ریزیم. برای تزیین می توانید روی هر کدام از لیوان ها چند برگ نعنا هم بریزید. امیدواریم از نوشیدن شربت سکنجبین و خیار خنک و خوشمزه در تابستان لذت ببرید.