طرز تهیه مربای توت سفید خوشمزه و خوشرنگ به روش مجلسی
مربای توت سفید یکی دیگر از مرباهای خوشمزه ای است که می توانید در اواخر فصل بهار درست کنید. مربای توت سفید عطر و طعم بی نظیر و متفاوتی دارد که می توانید در وعده صبحانه به همراه خامه یا کره سرو کنید. درست کردن این مربا خیلی آسان و فوری است و شما به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. در ادامه با طرز تهیه مربای توت سفید خوشمزه و خانگی به روش بازاری با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای توت سفید | |
---|---|
توت سفید | 1 کیلو |
شکر | 1 کیلو |
جوهر لیمو | یک سوم قاشق چای خوری |
پودر هل | یک سوم قاشق چای خوری |
گلاب | نصف استکان |
مراحل دستور تهیه مربای توت سفید
مرحله 1
برای تهیه مربای توت خوشمزه و خوشرنگ باید توت های تازه، سالم و رسیده تهیه کنیم. توجه داشته باشید که اگر توت های شما کال باشد یا خراب و سیاه شده باشند، مربای شما طعم و رنگ خوبی نخواهد داشت.
مرحله 2
برای شروع، ابتدا توت ها را در یک ظرف مناسب ریخته و با آب سرد خوب شسته و سریع آبکش می کنیم و در یک سبد می ریزیم تا آب اضافی آن کامل گرفته شود. در این مرحله می توانید توت های خراب را جدا کنید.
مرحله 3
وقتی که آب توت ها کامل خشک شد، توت و شکر را به صورت لایه لایه در یک قابلمه مناسب می ریزیم و درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را به مدت 24 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا شکر جذب توت ها شود.
مرحله 4
بعد از 24 ساعت که توت ها آب انداخته بود، قابلمه را روی حرارت نسبتا زیاد می گذاریم تا به جوش بیاید. اگر آبش کم بود می توانید یک لیوان آب اضافه کنید. سعی کنید زیاد آب نریزید تا مربای شما آبکی نباشد.
مرحله 5
وقتی که آب قابلمه به جوش آمد، حرارت را کم می کنیم تا به آرامی بجوشد و توت ها نرم شوند. بعد از اینکه رنگ توت ها تغییر کرد و کمی نرم شد، جوهرلیمو، پودر هل و گلاب را بهش اضافه کرده، زیرشعله را کم کرده و درقابلمه را نیمه باز می گذاریم تا کم کم شهد آن غلیظ شود.
مرحله 6
در انتها که آب اضافی آن کشیده شد و شهد آن به غلظت دلخواه رسید. حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.
مرحله 7
بعد از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه مربای توت فرنگی
آیا جوهر لیمو قابل حذف شدن هست؟
توجه کنید استفاده از جوهر لیمو در مربا باعث می شود که مربا بعدا شکرک نزند. اگر جوهر لیمو در دسترس نداشتید می توانید ازآبلیمو استفاده کنید.