طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی فوق العاده لطیف و خوشمزه
حلوا سه آرد مجلسی از حلواهای خوشمزه و معروف مجلسی می باشد و این حلوا به دلیل اینکه با سه نوع آرد گندم، برنج و نخود درست می شود به این نام مشهور شده است. برای درست کردن این حلوا آردها به ترتیب تفت می خورند تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد شربت زعفرانی با عطر هل و گلاب اضافه میشه و حلوای بسیار لطیف و خوشمزه درست می شود. پس در ادامه با طرز تهیه حلوا سه آرد با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای شربت حلوا | |
---|---|
آب | یک و نیم لیوان |
شکر | یک و نیم لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
زعفران دم کرده | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه حلوا سه آرد | |
---|---|
آرد گندم | ۱ لیوان |
آرد برنج | ۱ لیوان |
آرد نخود | ۱ لیوان |
کره | 50 گرم |
روغن | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه حلوا سه آرد
مرحله 1
برای درست کردن حلوا سه آرد ابتدا شربت آن را درست می کنیم. برای این کار آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم.
مرحله 2
وقتی که به جوش آمد و شکر حل شد روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا شربت بجوشد و غلیظ شود.
مرحله 3
در ادامه زعفران، هل و گلاب را اضافه کرده و بعد از روی حرارت برمی داریم و آن را کنار می گذاریم تا به دمای محیط برسد و به سراغ درست کردن خود حلوا می رویم.
مرحله 4
برای درست کردن حلوا ابتدا آرد گندم را به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله 5
بعد آرد برنج را الک کرده و اضافه می کنیم و 15 دقیقه دیگر تفت می دهیم. در نهایت آرد نخود را هم اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر هم تفت می دهیم.
مرحله 6
مخلوط آرد ها را بعد از اینکه تفت خوردند یکبار دیگر داخل تابه الک می کنیم و بعد کره و روغن را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر باهم تفت می دهیم.
مرحله 7
در ادامه حرارت را خاموش می کنیم و شربت را طی 3 مرحله اضافه کرده و هر بار که اضافه می کنیم هم می زنیم تا شربت به خورد حلوا برود.
مرحله 8
در این مرحله مجدد حرارت را روشن می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم تا حلوا از کف و دیواره تابه جدا شود.
مرحله 9
در انتها تابه را به چب و راست تکان می دهیم تا حلوا به شکل گهواره جمع شود. حالا حلوا تا داغ است آن را داخل یک سینی بزرگ یا ظرف های تک نفره می ریزیم و به شکل دلخواه آن را تزیین می کنیم تا حلوای فوق العاده لطیف و خوشمزه ما آماده شود.