طرز تهیه سکنجبین نعنایی و خوشمزه زعفرانی برای کاهو
سکنجبین یک شربت غلیظ و خوشمزه است و سکنجبین نعنایی یکی از معروف ترین و پرمصرف ترین سکنجبین ها است که می توانید در منزل درست کنید. سکنجبین را می توانید همراه با کاهو و خیار سرو کنید. همچنین می توانید با سکنجبین یک نوشیدنی خوشمزه و خنک برای فصل گرم تابستان درست کنید و از مهمانان خو پذیرایی کنید. علاوه بر این ها، سکنجبین یک مصلح عالی برای پرخوری و نا پرهیزی های ایام عید نوروز است. در ادامه با طرز تهیه سکنجبین نعنایی و خوشمزه زعفرانی برای کاهو با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سکنجبین نعنایی | |
---|---|
شکر | 1 کیلو |
سرکه | نصف لیوان |
آب | یک و نیم لیوان |
عرق نعنا | یک چهارم لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه سکنجبین
مرحله 1
برای درست کردن این سکنجبین خانگی و خوشمزه، ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله 2
بعد از اینکه مخلوط آب و شکر یک ربع جوشید و قوام آمد، بعد سرکه را بهش اضافه می کنیم. بعد از ریختن شکر، ممکن است مواد کف کند و بالا بیاید که جای نگرانی نیست. چون دو سه دقیقه صبر کنید، کف آن می خوابد و شربت صاف و شفاف می شود.
مرحله 3
در ادامه عرق نعنا و زعفران دم کرده را هم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از دو دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کرده و صبر می کنیم تا کمی از داغی بیفتد. سکنجبین آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز و کاملا خشک می ریزیم و درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه سکنجبین
درست کردن سکنجبین نعنایی با سبزی نعنای تازه
اگه برای درست کردن این سکنجبین عرق نعنا در دسترس ندارید، می توانید از سبزی نعنا هم استفاده کنید. برای این کار یک دسته نعنای تازه(حدود 200 گرم) را بدون خرد کردن، در آب خنک شسته و در ابتدا موقع جوشیدن آب و شکر، داخل قابلمه می ریزیم و بعد از یک ربع جوشیدن، شربت را از صافی رد می کنیم و ادامه مراحل را مانند دستور بالا انجام می دهیم.