طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و مجلسی به روش لاکچری
دسر پان اسپانیا از دسرهای خوشمزه و مجلسی می باشد و می توانید آن را به صورت قالبی و یا لیوانی تک نفره درست کنید. این دسر که با ترکیب شیر، تخم مرغ، نشاسته ذرت و خامه درست می شود برای پذیرایی از مهمان ها در یک دورهمی خانوادگی گزینه بسیار مناسبی است. در ادامه با طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و مجلسی به روش لاکچری با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر پان اسپانیا | |
---|---|
شیر | 2/5 لیوان |
شکر | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | کمی |
آرد | 1 قاشق غذاخوری سرخالی |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری سرخالی |
ژلاتین (اختیاری) | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
گردو خرد شده | به میزان لازم |
موز | به میزان لازم |
بیسکویت پتی بور خرد شده | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه دسر پان اسپانیا
مرحله 1
برای درست کردن دسر پان اسپانیا لیوانی ابتدا در یک ظرف شکر، وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود. بعد آن را کنار می گذاریم.
مرحله 2
در یک قابلمه شیر سرد، آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم. سپس ژلاتین را با کمی آب جوش مخلوط کرده و اضافه می کنیم.
مرحله 3
پس از اینکه موادمون را هم زدیم شعله را بیشتر می کنیم تا کمی مواد داخل قابلمه داغ شود. بعد مواد تخم مرغی کنار گذاشته را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا غلظت مواد مثل غلظت فرنی شود. حدود 10 تا 15 دقیقه باید هم بزنید.
مرحله 4
بعد از اینکه مواد به غلظت فرنی رسید آن را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. سپس خامه را بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. هم اکنون کرم ما آماده است.
مرحله 5
حالا لیوان هایی را که برای این دسر در نظر گرفتیم آماده می کنیم. برای اینکه دسرمون مجلسی تر شود برای لایه اول بهتر است ژله با طعم دلخواه درست کنید. البته این کار اختیاری است.
مرحله 6
من از ژله پرتقال استفاده کردم. برای این کار 1 بسته پرتقال را در 1 لیوان آب جوش حل می کنیم. سپس 1 لیوان آب سرد بهش اضافه می کنیم و آن را در لیوان ها به عنوان لایه اول می ریزیم و صبر می کنیم تا حدود 2 ساعتی در یخچال بماند تا ژله کامل ببندد.
مرحله 7
بعد از اینکه ژله کامل بست برای لایه بعدی کرم آماده شده را می ریزیم و بعد موز، گردو و در آخر بیسکویت خرد شده می ریزیم و دوباره کرم می ریزیم و این مراحل را تا تمام شدن موادمون ادامه می دهیم.