طرز تهیه باقلوا سیب و دارچین خوشمزه و ترکیه ای با گردو و بادام
باقلوا سیب از شیرینی های خوشمزه و معروف ترکیه ای می باشد و معمولا برای درست کردن آن از گردو و بادام به عنوان مواد میانی استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه باقلوا سیب خوشمزه و ترکیه ای با گردو و بادام با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم باقلوا سیب و دارچین | |
---|---|
گردو ریز خرد شده | 25 گرم |
بادام ریز خرد شده | 25 گرم |
خمیر باقلوای آماده | 400 عدد |
سیب بزرگ | 1 عدد |
به متوسط | 1 عدد |
کره آب شده و ولرم | 250 گرم |
پودر دارچین | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر هل | یک چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم برای شربت | |
---|---|
شکر | 500 گرم |
آب | 250 گرم (آب سیب و به + آب جمعاً 250 گرم) |
لیمو | 2 ورق نازک |
مراحل طرز تهیه باقلوا سیب
مرحله 1
برای درست کردن باقلوا سیب ابتدا سیب و به را رنده کرده و آب اضافی آن ها را می گیریم. آب شان را برای شربت نگه دارند. سپس سیب و به رنده شده را با مغزیجات خردشده، دارچین و هل مخلوط می کنیم و بعد آن ها را کنار می گذاریم.
مرحله 2
در این مرحله شربت باقلوا را درست می کنیم. برای این کار مواد شربت گفته شده را در یک قابلمه باهم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.
مرحله 3
وقتی که به جوش آمد و شکر حل شد آن را با حرارت کم به مدت 10 تا 12 دقیقه می جوشانیم تا شربت کمی غلیظ شود.
مرحله 4
در ادامه خیمر باقلوا را باز می کنیم و به اندازه قالب خود برش می زنیم. بهتر است روی خمیرها را با دستمال نمدار بپوشانید تا خشک نشوند.
مرحله 5
قالب 20 در 30 سانتی متری خود را با مقداری کره ذوب شده چرب می کنیم و بعد ورقه های خمیر باقلوا را یکی یکی درون سینی می چینیم. بین هر لایه ها را با کره ذوب شده چرب می کنیم و بعد لایه بعدی را می گذاریم.
مرحله 6
بعد از 20 لایه ، سیب و به و مخلوط گردو را روی خمیر می پاشیم و بعد 4 تا 5 ورقه فیلو را بدون اینکه چرب کنیم بالای این مواد قرار می دهیم و بعد 15 ورقه دیگر را یکی یکی چرب کرده و روی موادمون قرار می دهیم.
مرحله 7
در نهایت روی ورقه آخر را کره نمی زنیم و با استفاده از یک چاقوی تیز، خمیر را به شکل لوزی یا مربع برش می زنیم و بعد باقی مانده کره را روی آن می ریزیم. سپس روی آن را می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه بماند و کره بین لایه ها جذب شود.
مرحله 8
باقلوا سیب آماده شده را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه می گذاریم تا باقلوا بپزد و طلایی شود.
مرحله 9
پس از پخت بلافاصله شربت داغ را روی باقلوای گرم می ریزیم و به مدت 3 ساعت در دمای محیط می گذاریم تا شربت حسابی جذب باقلوا شود. روی باقلوا سیب را در صورت تمایل با پودر پسته تزیین کنید.