طرز تهیه شیرینی تابه ای ساده و خوشمزه شکلاتی برای عید
شیرینی تابه ای برای اونایی است که به هر دلیلی به فر دسترسی ندارند و با این حال دوست دارند برای عید شیرینی خانگی درست کنند. این شیرینی نیاز به استراحت و خمیر ندارد و خیلی سریع با ماهیتابه حاضر می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی تابه ای ساده و خوشمزه شکلاتی برای عید با وبسایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی تابه ای | |
---|---|
پودر قند | 50 گرم یا یک سوم لیوان دسته دار |
کره | 50 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
آرد نخودچی | 30 گرم یا یک سوم لیوان |
آرد سفید | 130 گرم یا 1 لیوان |
ژله بریلو یا مارمالاد | به میزان نیاز |
شکلات کاکائویی و شیری | به میزان نیاز |
روغن جامد | ۴۰ گرم یا یک چهارم لیوان |
مراحل طرز تهیه شیرینی تابه ای
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی تابه ای اول از همه شعله پخش کن را روی گاز می گذاریم تا کاملا داغ شود. در یک ظرف پودر قند، روغن جامد و کره را هم می زنیم تا کاملا سفید و کشدار شود. حدود 5 دقیقه هم بزنید.
مرحله 2
بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم می زنیم. در ادامه آرد نخودچی را الک کرده و اضافه می کنیم و بعد با لیسک هم می زنیم.
مرحله 3
در انتها نوبت اضافه کردن آرد سفید است. آرد سفید را پس از الک کردن اضافه کنید و با لیسک هم می زنیم تا خیمر شیرینی آماده شود.
مرحله 4
حالا از خمیر گلوله های هم اندازه برمی داریم و وسط شان یک حفره درست می کنیم و بعد داخل تابه کنار هم می چینیم.
مرحله 5
پس از اینکه همه شیرینی ها را به این روش آماده کردیم روی تابه دمکنی می گذاریم و حدود 25 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها با حرارت ملایم رو به کم بپزند. این شیرینی ها را با فر هم می توانید درست کنید. در این صورت دما را روی 170 درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت 15 دقیقه بپزند.
مرحله 6
در این فاصله شکلات ها را جداگانه روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری ذوب شوند. بعد از اینکه شیرینی های تابه ای مون پختند و خنک شدند روی آن ها را با شکلات های ذوب شده در طرح های دلخواه تزیین می کنیم و در نهایت وسط حفره هاشون هم ژله بریلو یا مارمالاد می ریزیم.