طرز تهیه شیرینی پای سیب و دارچین خوشمزه به روش خانگی
شیرینی پای سیب کیکی از شیرینی های خوشمزه و معروف قنادی می باشد و معمولا برای پذیرایی از مهمان ها در مناسبت ها و مجالس استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی پای سیب و دارچین خوشمزه به روش خانگی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پای سیب | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان سر صاف + ۱ قاشق غذاخوری سر پُر |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
پودر هل | نصف چای خوری |
عسل یا شربت بار | 1 قاشق غذاخوری |
سیب | 1 تا 2 عدد |
دارچین | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی پای سیب
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی پای سیب خوشمزه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم. سفیده را در یک کاسه به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی حدود 3 دقیقه می زنیم.
مرحله 2
بعد زرده و روغن را اضافه کرده و این بار در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده را طی دو مرحله به مواد شیرینی اضافه کرده و با لیسک به آرامی و در یک جهت هم می زنیم.
مرحله 3
سپس عسل و هل را هم اضافه کرده و این بار در حد یکنواخت شدن هم می زنیم تا مایه شیرینی آماده پخت شود.
مرحله 4
در ادامه سیب ها را به صورت نازک و حلقه ای برش می زنیم و هسته هاشون را درمی آوریم و داخل دارچین می غلتانیم و بعد آن ها را کنار می گذاریم.
مرحله 5
در این مرحله داخل قالب های پای خود، کپسول کاغذی می گذاریم و ابتدا کمی از مواد شیرینی آماده شده را داخل قالب ریخته و صاف می کنیم. بعد یک عدد برش سیب نازک روی مواد می گذاریم و دوباره روی سیب از مواد شیرینی می ریزیم. توجه کنید زیاد قالب را پر نکنید چون موقع پخت شیرینی پف خواهد کرد. من دو سوم قالب را پر کردم.
مرحله 6
بعد از آماده کردن تمامی قالب ها، شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله 7
برای اطمینان از پخت، درون یکی از شیرینی های پای سیب، خلال دندان تمیز را فرو می کنیم اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد شیرینی هامون پخته اند.
مرحله 8
شیرینی های پای سیب را پس از پخت از فر بیرون می آوریم و روی آن ها را با هر موادی که دوست داشتید تزیین کنید. برای مثال می توانید پودر قند بپاشید و بعد با پودر پسته تزیین کنید.