طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی با گوشت قرمز
خورش چغاله بادام از خورش های خوشمزه ای است که مانند دیگر خورشت ها با گوشت خورشتی گوسفندی و گوساله و چغاله بادام درست می شود. حتی می توانید بنابر ذائقه خودتان این خورش را با گوشت مرغ هم درست کنید. این خورش به خاطر داشتن چغاله بادام که در اوایل فصل بهار موجود است، خورش فصلی محسوب می شود. همان طور که می دانید چغاله بادام خواص زیادی مثل تقویت لثه و دندان ها، کنترل فشار خون، کنترل قند خون و کاهش وزن دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی با گوشت قرمز با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم خورش چغاله بادام | |
---|---|
گوشت خورشتی گوساله یا گوسفند | 500 گرم |
چغاله بادام | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
جعفری | 400 گرم |
نعنا | 100 گرم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
آبغوره | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش چغاله بادام
مرحله اول
برای درست کردن این خورش خوشمزه، ابتدا چوب و برگ های چغاله بادام ها را تمیز کرده و آنها را تمیز می شوییم. سپس آنها را چند ساعت قبل از پخت خورش با مقداری آب خیس می کنیم تا کمی نرم شوند.
مرحله دوم
برای شروع پخت اول پیازها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. بعد هم مقداری زردچوبه و گوشت خورشتی خرد شده را اضافه می کنیم و آن قدر تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله سوم
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، چغاله بادام های خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
بعد هم مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش با حرارت ملایم چند ساعتی بجوشد و گوشت و چغاله کامل پخته شوند.
مرحله پنجم
در این فاصله سبزی جعفری و نعناع را پاک کرده و بعد از شستن آن را به شکل ریز خرد می کنیم. بعد در یک تابه سبزی خرد شده را با مقداری روغن کامل تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله ششم
وقتی که گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را هم به قابلمه خورش می ریزیم و دوباره صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم کاملا پخته شود و جا بیفتد.
مرحله هفتم
در انتهای پخت خورش به اندازه کافی نمک و مقدار کمی آبغوره به خورش اضافه می کنیم و بعد از یک ربع جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم. خورش آماده شده را در ظرف می کشیم و همراه با برنج کته یا آبکش سرو می کنیم.