طرز تهیه نان کره ای خوشمزه و لایه ای به روش تبریزی
نان کره ای از نان های خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و در ایران نان کره ای تبریز و قزوین بسیار معروف است و می توانید آن را به صورت ساده و حتی مغزدار هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه نان کره ای خوشمزه و لایه ای به روش تبریزی با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان کره ای لایه ای | |
---|---|
شیر | 1 لیوان |
آب | 1 لیوان |
روغن | نصف لیوان |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
آرد | حدود 5 پیمانه |
مخمر خشک (از سالم بودنش مطمئن باشید) | 1 قاشق غذاخوری |
کره نرم شده | 1 قاشق غذاخوری |
کره آب شده برای بین لایه ها | 200 گرم |
زرده تخم مرغ برای رومال | 2 عدد |
مراحل طرز تهیه نان کره ای
مرحله اول
برای درست کردن نان کره ای خوشمزه ابتدا همه مواد گفته شده برای خمیر به جز آرد شامل سفیده تخم مرغ، شیر، آب، شکر، روغن، نمک و مخمر خشک را داخل کاسه ریخته و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله دوم
آرد را هم کم کم اضافه کرده و به صورت کنترل شده اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی درست شود. خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد روی آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت 1 ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود.
مرحله سوم
پس از استراحت خمیر، آن را دو سه دقیقه ای خوب ورز می دهیم و بعد از آن چانه هایی در اندازه دلخواه گرفته و هر یک از چانه ها را در اندازه مساوی پهن می کنیم.
مرحله چهارم
سپس کره آب شده روی همه خمیرهای پهن شده می زنیم و آن ها را در یک ظرف روی هم قرار می دهیم و بعد با نایلون فریزر روی ظرف را می پوشانیم تا این بار خمیر به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از استراحت خیمرهای به هم چسبیده را از داخل ظرف بیرون می آوریم و به شکل مستطیل پهن می کنیم. مواظب باشید زیاد نازک نشود.
مرحله ششم
در ادامه از خمیر نوارهایی به اندازه انگشت برش می زنیم و بعد هر یک از نوارها را رول می کنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله کنار هم قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در انتها روی هر یک از نان های رول شده را با زرده تخم زده شده رومال می کنیم و برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه می گذاریم تا بپزند.