طرز تهیه کلوچه پرتقالی خوشمزه و خانگی با ماست
کلوچه پرتقالی از کلوچه های محبوب و خوشمزه است و گزینه خوبی برای سرو در یک عصرانه پاییزی و زمستانی در کنار چایی می باشد. کلوچه پرتقالی را می توانید در فر و حتی بدون فر با ماست و یا شیر درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کلوچه پرتقالی خوشمزه و خانگی با ماست با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کلوچه پرتقالی | |
---|---|
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
کره | 75 گرم |
شکر سفید | 125 گرم |
شکر قهوه ای | 25 گرم |
رنده پوست پرتقال | 1 عدد |
آب پرتقال | 2 قاشق غذاخوری |
ماست غلیظ و شیرین | یک چهارم پیمانه |
بیکینگ پودر | 5 گرم |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
آرد | حدود 300 گرم |
نمک | کمی |
مراحل طرز تهیه کلوچه پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن کلوچه پرتقالی خوشمزه و خانگی ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
بعد رنده پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه می کنیم. کره یا روغن جامد را از قبل گرم می کنیم و کنار می گذاریم تا ولرم شود. سپس آن را هم داخل مواد ریخته و همزمان هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه جوش شیرین و بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله چهارم
سپس همزن را کنار می گذاریم و مخلوط آرد و نمک الک شده را کم کم اضافه می کنیم. ممکن است همه آرد لازم نباشد پس با احتیاط آرد را اضافه کنید. توجه کنید خمیر نهایی کلوچه پرتقالی کمی چسبنده است. پس آرد زیادی نزنید.
مرحله پنجم
پس از آماده کردن خمیر دست خود را چرب می کنیم و از خمیر گلوله های 50 گرمی می گیریم و کف دست کمی پخش می کنیم و بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله ششم
در نهایت برای رومال کلوچه ها، یک عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و بعد روی کلوچه ها را رومال می کنیم. بعد از رومال کردن در صورت تمایل می توانید کمی شکر دانه درشت روی کلوچه ها بپاشید.
مرحله هفتم
حالا کلوچه های پرتقالی آماده شده را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای فر برقی دما را روی 160 درجه بگذارید.
مرحله هشتم
در صورتی که در دقایق آخر پخت، روی کلوچه ها رنگ نگرفت می توانید گریل بالای فر را هم روشن کنید تا روی کلوچه ها هم طلایی شود. کلوچه های پرتقالی را پس از پخت درون ظرف در بسته نگهداری کنید تا نرم بمانند.