طرز تهیه نان انگلیسی کراس بانز خوشمزه برای صبحانه
نان انگلیسی کراس بانز از نان های خوشمزه و معروف انگلیسی می باشد و با اینکه اصالت بریتانیایی دارد اما در خاورمیانه هم کلی طرفدار دارد و نان خوش عطر و خوش طعمی می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان انگلیسی کراس بانز خوشمزه برای صبحانه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان انگلیسی کراس بانز | |
---|---|
شیر | 250 میلی لیتر |
شکر | 70 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ درشت | 1 عدد |
آرد نان فانتزی | 550 گرم |
کشمش | 150 گرم |
مخمر فوری | ۲ قاشق چای خوری |
کره | 115 گرم |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر جوز هندی | یک چهارم قاشق چای خوری |
رنده پوست پرتقال (اختیاری) | 1 عدد |
مواد لازم برای خمیر روی نا | |
---|---|
آرد | 60 گرم |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 60 گرم |
مراحل طرز تهیه نان انگلیسی کراس بانز
مرحله اول
برای درست کردن نان انگلیسی خوشمزه ابتدا کشمش ها را در یک ظرف آب می ریزیم تا کمی خیس بخورند. بعد داخل صافی ریخته تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
بعد شیر، کره و شکر را درون یک قابلمه ریخته و خوب مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شده و کره ذوب شود. بعد قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله سوم
وقتی که دمای موادمون ولرم شد مخمر را روی آن می پاشیم و مخلوط می کنیم. همچنین پرتقال را شسته و پوست نارنجی آن را رنده می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه رنده پوست پرتقال و تخم مرغ را به مخلوط شیر اضافه کرده و هم می زنیم تا باهم به خوبی ترکیب و یکدست شود.
مرحله پنجم
نمک و ادویه ها را هم اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانید مقدار ادویه ها را به دلخواه تا دو برابر هم افزایش بدهید.
مرحله ششم
حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد را کم کم اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنیم تا خیمر یکدست و لطیفی درست شود. خمیر بدست آمده را ورز می دهیم تا چسبندگی آن کمی رفع شود.
مرحله هفتم
کشمش های خشک شده را هم اضافه کرده و با دست مجدد ورز می دهیم تا کامل خمیر یکدست شود و کشمش ها، تمامی قسمت های خمیر پخش شود.
مرحله هشتم
حالا خمیر بدست آمده را چانه بزرگ می گیریم و در یک کاسه چرب شده قرار می دهیم و روی آن را به طور کامل با سلفون می پوشانیم و در یک محیط نسبتاً گرم به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله نهم
بعد از استراحت از خمیر چانه هایی در اندازه دلخواه می گیریم و چانه ها را یکی یکی داخل قالب چرب شده با فاصله کنار هم قرار می دهیم. سپس روی چانه ها را می پوشانیم تا این بار خمیر به مدت نیم ساعت ساعت استراحت کند.
مرحله دهم
در این فاصله یک کاسه دیگر برداشته و خمیر روی نان را تهیه می کنیم. برای این کار، آرد و آب و شکر را با هم مخلوط می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم به خوبی ترکیب شوند.
مرحله یازدهم
اگر خمیر سفت بود، یک قاشق آب اضافه می کنیم. پس از اینکه خمیر آماد شد، آن را درون یک قیف یک بار مصرف ریخته و روی خمیر های درون قالب به شکل دلخواه (به اضافه) روی هر یک از آن ها می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در ادامه فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس نان ها را در فر به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا پخته شوند.