طرز تهیه سوپ جو رستورانی خوشمزه و مجلسی با مرغ
سوپ جو یا همان سوپ قرمز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف است که اکثرا به عنوان پیش غذا در رستوران ها و مهمانی ها در کنار غذاهای دیگر سرو می شود. درست کردن این سوپ بسیار ساده و آسان است که البته به دستورهای متفاوتی هم طبخ می شود. سوپ جو که به آن سوپ قرمز هم گفته می شود، برای افراد بیمار که نمی توانند غذاهای سنگین بخورند و حتی برای سرماخوردگی بسیار توصیه می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و خانگی به روش رستورانی با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو | |
---|---|
هویچ | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
جو پوست کنده | 1 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
آب مرغ یا عصاره مرغ | 1 پیمانه |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
آبلیمو | به مقدار دلخواه |
1. برای درست کردن سوپ جو قرمز، ابتدا باید جو را از چند ساعت قبل خیس کنید. اگر زمان کافی برای خیساندن جو ندارید، می توانید 1 الی 2 ساعت با آب جوش آن را خیس کنید.
2. حالا برای پختن سوپ، در یک قابله کوچک سینه مرغ را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم و مقداری هم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه بهش می زنیم و صبر می کنیم تا کامل پخته شود. سعی کنید در آخر کمی از آب مرغ را برای سوپ نگه دارید.
3. سپس در یک قابلمه مناسب، یک عدد پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت می دهیم. مقداری هم نمک و زردچوبه به همراه ادویه ها به پیازداغ اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد، رب را می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا رب رنگ باز کند.
4. در ادامه هویچ نگینی خرد شده و جو خیس شده را به قابلمه پیازداغ اضافه می کنیم و کمی آب می ریزیم و حدود 2 ساعت صبر می کنیم تا هویج و جو پخته شود.
5. بعد از اینکه هویج و جو پخته شد، سینه مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به همراه مقداری از آب مرغ به سوپ اضافه می کنیم.
6. وقتی سوپ لعاب دار شد و جا افتاد، در آخر جعفری خرد شده و زرشک و آبلیمو را هم به سوپ اضافه می کنیم و ده دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم. سوپ آماده شده را در ظرف می کشیم و با مقداری جعفری خرد شده روی آن را تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ جو خوشمزه و مجلسی رستورانی لذت ببرید.
1. سعی کنید زرشک را قبل از اضافه کردن به سوپ کمی تفت بدهید.
2. میزان آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد.