طرز تهیه باقلوا شعریه خوشمزه و قالبی به روش عربی بدون فر
باقلوا شعریه از شیرینی های خوشمزه و معروف ترکیه و کشورهای عربی می باشد و با شیر عسلی و رشته شعریه درست می شود و درست کردن آن در ماه مبارک رمضان خالی از لطف نیست. در ادامه با طرز تهیه باقلوا شعریه خوشمزه و قالبی به روش عربی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم باقلوا شعریه | |
---|---|
کره یا مارگارین گیاهی | 150 گرم |
خامه صبحانه | 1 بسته 200 گرمی |
زعفران دم کرده | چند قاشق غذاخوری |
وانیل یا پودر هل یا دارچین به دلخواه | یک چهارم قاشق چای خوری |
مغز پسته یا گردو پودر شده (اختیاری) | مقداری |
شیر عسلی | یک و نیم پیمانه |
رشته شعریه | 2 بسته (از لوازم قنادی فروشی ها بخرید) |
مراحل طرز تهیه باقلوا شعریه
مرحله اول
برای درست کردن باقلوا شعریه خوشمزه، قبل از اینکه بسته رشته شعریه ها را باز کنیم آن ها را با دست فشار می دهیم تا به صورت ریز خرد شوند.
مرحله دوم
سپس رشته شعریه ها را در یک تابه با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا خامی شون برطرف شود و کمی طلایی شوند.
مرحله سوم
سپس کره را از اضافه کرده و یکی دو دقیقه با رشته ها تفت می دهیم. اگر طعم کره را دوست نداشتید می توانید مثل من از مارگارین گیاهی استفاده کنید.
مرحله چهارم
در ادامه حرارت را کاملا کم می کنیم و خامه صبحانه را به همراه 1 پیمانه از شیر عسلی و چند قاشق زعفران اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم همه مواد را خوب باهم مخلوط می کنیم. حتما حرارت ملایم باشد تا رشته ها کمی نرم شوند.
مرحله پنجم
توجه کنید مقدار شیر عسلی گفته شده سلیقه ای است و بسته به اینکه چقدر دوست دارید باقلوا شیرین باشد شیر عسلی اضافه کنید. شیر عسلی را می توانید از بازار خریداری کنید و یا اینکه با آموزش طرز تهیه شیر عسلی هارنیکا به صورت خانگی آن را درست کنید.مرحله ششم
در این مرحله در صورت تمایل می توانید چند قاشق غذاخوری گلاب هم اضافه کنید. مواد که به خورد هم رفت مقداری از آن بچشید و اگر کم شیرین بود دوباره کمی شیر عسلی اضافه کنید تا شیرینی باقلوا باب میل تون شود.
مرحله هفتم
در انتها کمی وانیل یا دارچین یا پودر هل را به همراه مقداری پودر پسته یا گردو اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
سپس رشته ها را چک می کنیم و بررسی می کنیم که تا حدودی نرم شده باشند. اگر سفت بودند یکی دو قاشق غذاخوری آب یا گلاب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم کمی هم می زنیم تا رشته ها منعطف شوند.
مرحله نهم
پس از اینکه باقلوا آماده شد آن را به صورت داغ داخل ظرف یا قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم. سپس آن را در دمای محیط قرار می دهیم تا کمی از داغی بیفتد و بعد به یخچال منتقل می کنیم.
مرحله دهم
همین که باقلوا داخل یخچال منسجم و خنک شد آن را از یخچال بیرون می آوریم و در اندازه های دلخواه برش می زنیم.
مرحله یازدهم
توجه کنید اگر باقلوا به مدت زیاد در یخچال بماند سفت شده و راحت برش نمی خورد. اگر باقلوای شما هم سفت شد در این صورت از یخچال بیرون بیاورید و صبر می کنیم تا کمی نرم شوند و بعد برش بزنید.