طرز تهیه تارت لیمویی خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
تارت لیمویی یکی از انواع تارت های خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد و ما در این رسپی برای پایه این تارت از کیک و برای مواد میانی آن از کرم لیمو و در نهایت برای رویه آن از سس لیمو استفاده کردیم. در ادامه با طرز تهیه تارت لیمویی خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک تارت | |
---|---|
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
روغن | 1 پیمانه |
شیر | 1 استکان |
بکینگ پودر | 1 بسته 10 گرمی |
وانیل | 1 بسته 5 گرمی |
آرد | 3 استکان |
مواد لازم برای کرم | |
---|---|
شیر | 2 پیمانه |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 استکان |
وانیل | 1 بسته |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس لیمو | |
---|---|
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
آب | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاحوری پر |
کره | 1 قاشق چای خوری |
رنگ خوراکی زرد (اختیاری) | مقدار کمی |
مراحل طرز تهیه تارت لیمویی
مرحله اول
برای درست کردن تارت لیمویی ابتدا کیک تارت را درست می کنیم. برای این کار تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه مناسب ریخته و با همزن برقی هم می زنیم تا شکر سفید و کف کند.
مرحله دوم
در ادامه شیر و روغن را اضافه کرده و با همزن در حد مخلوط شدن هم می زنیم. بعد وانیل، بکینگ پودر و آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله سوم
حالا مایه کیک آماده شده را درون قالب تارتی که با کره چرب و آرد پاشی کردیم می ریزیم و برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله چهارم
پس از اینکه کیک کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا خنک شود و به سراغ درست کردن کرم تارت می رویم.
مرحله پنجم
برای درست کردن کرم تارت، آرد، شکر و شیر را در یک تابه ریخته و همه مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا بپزد و غلیظ شود. وقتی که مواد به جوش آمد کره و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم تا کره کامل ذوب شود.
مرحله هفتم
بعد کرم آماده شده را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بهتر است هر از گاهی کرم را هم بزنید تا پوسته نبندد.
مرحله هشتم
در این مرحله کیک خنک شده را با برعکس کردن روی ظرف سرو می گذاریم و کرم خنک شده را وسط کیک می ریزیم و فیکس می کنیم. سپس آن را در یخچال استراحت می دهیم و به سراغ درست کردن سس لیمو می رویم.
مرحله نهم
برای درست کردن سس لیمو، شکر، نشاسته، آب و آبلیمو را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت هم می زنیم تا موادمون یکدست شده و کمی غلیظ شود.
مرحله دهم
سپس حرارت را خاموش کرده و صبر می کنیم تا سس خنک شود. در صورت تمایل می توانید رنگ خوراکی هم اضافه کنید.
مرحله یازدهم
حالا کیک استراحت شده را از یخچال بیرون آوریم و سس لیمو را روی آن می ریزیم. اگر وقت کافی داشتید تارت را به مدت یک شب داخل یخچال استراحت بدهید در غیر این صورت باید حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بماند و بعد سرو کنید.