طرز تهیه شیرینی چوروس خوشمزه و خانگی به روش اسپانیایی
شیرینی چوروس از شیرینی های خوشمزه و معروف اسپانیایی می باشد و در حقیقت همان بامیه خودمون است و تفاوتش فقط در نوع سرو است. بامیه داخل شهد می رود اما چوروس با ترکیب شکر و دارچین، هات چاکلت و شکلات داغ سرو می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی چوروس خوشمزه و خانگی به روش اسپانیایی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی چوروس | |
---|---|
آب | 1 لیوان |
آرد | 1 لیوان |
کره | 75 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ متوسط | 3 عدد |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
روغن مایع برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای رویه | |
---|---|
شکر | نصف لیوان |
پودر دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای سس شکلاتی | |
---|---|
شکلات تخته ای | 100 گرم |
خامه | 50 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی چوروس
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی چوروس ابتدا آب، کره و 2 قاشق غذاخوری از شکر را باهم داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
مرحله دوم
همین که شروع به جوشیدن کرد آرد را به یکباره داخل آن بریزید و با همزن دستی هم بزنید و همان موقع حرارت را خاموش کنید. نیازی به داغ زدن نیست و همین که آرد با دیگر مواد ترکیب شد کافی است.
مرحله سوم
باید به صورت مرتب هم بزنید تا موادمون مثل حلوا جمع شود. سپس مواد خمیری جمع شده را در یک کاسه گود مانند می ریزیم و کنار می گذاریم تا به اندازه ای خنک شود که وقتی انگشت مون را داخل مواد فرو می کنیم مقدار کمی گرم باشد نه اینکه دست را بسوزاند.
مرحله چهارم
در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم. تخم مرغ اول را داخل مواد خمیری انداخته و با همزن دستی هم می زنیم تا به خورد مواد برود.
مرحله پنجم
تخم مرغ دوم را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم. تخم مرغ سوم را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا خمیر یکدست شود. خمیر بدست آمده باید غلیظ و چسبنده باشد.
مرحله ششم
در این مرحله ماسوره بامیه یا ماسوره ستاره ای را داخل قیف یکبار مصرف می اندازیم و نوک قیف را می چینیم. بعد مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و آماده می کنیم.
مرحله هفتم
حالا به مقدار کافی روغن را داخل تابه کوچک می ریزیم. توجه کنید باید به مقداری روغن بریزید که وقتی چوروس ها را داخل روغن می اندازیم آن ها را پوشش دهد.
مرحله هشتم
شعله را با حرارت کم روشن می می کنیم تا روغن داغ شود. سپس مواد را با کمک قیف داخل تابه به اندازه 10 سانت 10 سانت پایپ کرده و هر بار با قیچی می چینیم تا منظم قطع شود. برای اینکه مواد به قیچی نچسبد قیچی را داخل روغن تابه بزنید.
مرحله نهم
توجه کنید چوروس ها داخل روغن مقداری پف می کنند. پس سعی کنید بین چوروس ها در داخل تابه مقداری فضای خالی باشد تا شکل آن ها حفظ شده و به هم نخورد.
مرحله دهم
چوروس ها داخل روغن مقداری پف میکنند پس سعی کنید بین چوروس ها داخل تابه فضای خالی باشد تا شکل آنها حفظ شده و به هم نخورد.
مرحله یازدهم
اجازه می دهیم تا شیرینی ها با حرارت کم مغز پخت شده و برشته شوند. در این مرحله باید اصلا عجله نکنید و اجازه دهید چوروس ها با حرارت کم بپزند. پخت آن ها حدود 20 دقیقه ای طول می کشد تا کاملا قهوه ای شود.
مرحله دوازدهم
سعی کنید هر از گاهی هم بزنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند. زمانی شیرینی های چوروس مون آماده است که وقتی به هم می خورند صدای خشکی بدهند. یعنی رویه آن ها خشک و برشته شده باشد.
مرحله سیزدهم
در این مرحله شیرینی ها را از روغن خارج کرده و روی کاغذ روغنی یا دستمال تمیزی قرار می دهیم. زمانی که سرد شدند شکر و دارچین را باهم ترکیب کرده و چوروس ها را داخل آن می غلتانیم و بعد داخل ظرف سرو می چینیم.
مرحله چهاردهم
توجه کنید برای درست کردن سس شکلاتی، مقداری شکلات تخته ای را با دست خرد کرده و روی حرارت بخار کتری آب قرار بدهید تا ذوب شود.
مرحله پانزدهم
سپس به شکلات ذوب شده مقداری خامه یا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع و دارچین بزنید و بعد سر چوروس ها را داخل سس شکلاتی دارچینی زده و سرو کنید.