طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و پفکی به روش بازاری
شیرینی گردویی از شیرینی های خشک خوشمزه، سنتی و پرفدار ایرانی است و اصلی ترین ماده غذایی موجود در این شیرینی گردو است و به همین دلیل نسبت به شیرینی های دیگه قیمت بالایی دارید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و پفکی به روش بازاری با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی گردویی | |
---|---|
سفیده تخم مرغ | 90 گرم - حدود 3 عدد |
کیک اسفنجی یا بیسکویت پتی بور کاکائویی | 50 گرم |
شکر | 260 گرم - 1 پیمانه + یک چهارم پیمانه |
مغز گردو خرده شده | 100 گرم - 1 پیمانه |
روغن مایع | 1 قاشق سوپ خوری |
سرکه سفید | 1 قاشق سوپ خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی گردویی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی گردویی خوشمزه ابتدا نصف بیشتر سفیده، مغز گردو، شکر، پودر کاکائو و کیک اسفنجی خرد شده یا بیسکویت پتی بور کاکائویی خرد شده را مخلوط کرده و داخل غذاساز خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
بعد بقیه سفیده را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و مجدد غذاساز را روشن می کنیم تا دوباره مواد به خوبی باهم مخلوط شده و یکدست شود. به جای غذاساز می توانید مواد را چرخ هم بکنید.
مرحله سوم
حالا به مرحله داغ زدن مواد می رسیم. برای این کار مواد یکدست شده را داخل تایه ریخته و روی حرارت خیلی ملایم به مدت 15 دقیقه می گذاریم.
مرحله چهارم
در این مدت کم کم مواد شل و داغ می شود و شکر داخل مواد ذوب می شود. توجه کنید وقتی که انگشت مون را داخل مواد فرو می کنیم داغی زیادی را کاملا حس می کنید اما به هیچ وجه نباید مواد قل بزند این خیلی مهم است.
مرحله پنجم
کمی از مواد را بین دو انگشت خود لمس می کنیم اگر زبری شکر را احساس نکردیم حرارت را خاموش می کنیم و سرکه، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
سپس درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا به مدت یکی دو ساعت مواد در دمای محیط کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن اگه مواد سفت بود بهش سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
بعد مواد را داخل قیف با ماسوره سر گرد یا بدون ماسوره می ریزیم و روی کاغذ روغنی چرب شده پایپ می کنیم.
مرحله هشتم
بعد انگشت خود را کمی چرب می کنیم و تیزی روی شیرینی ها را صاف می کنیم و در نهایت با مغز دلخواه روی شیرینی ها را تزیین می کنیم.
مرحله نهم
حالا شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله دهم
بعد از پایان پخت به مدت 3 دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها درون فر خاموش با درب نیمه باز بمانند و بعد خارج می کنیم.
مرحله یازدهم
سپس صبر می کنیم تا شیرینی ها کامل خنک شده و بعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم. حتما شیرینی های خشک شده را داخل ظرف درب دار نگهداری کنید تا خشک نشوند. بهترین زمان مصرف 2 تا 3 روز پس از پخت می باشد.