طرز تهیه شیرینی آلمانی ساده و شکلاتی با پیمانه لیوان
شیرینی آلمانی از شیرینی های معروف و معروف بین المللی است و روی آن را با مواد مختلفی از جمله شکلات آب شده، پودر پسته، پودر نارگیل و ... تزیین می کنند. در ادامه با طرز تهیه شیرینی آلمانی ساده و شکلاتی با پیمانه لیوان با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی آلمانی | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
پودر قند | ۹۰ گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان) |
کره یا روغن جامد | ۳۰۰ گرم (یکم از یک لیوان بیشتر) |
آرد سفید | تقریبا ۶۰۰ گرم (حدودا ۴ لیوان) |
شربت بار یا عسل | ۱۶۰ گرم |
شیر | یک سوم لیوان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مارمالاد یا مربا ، پودر پسته ،نارگیل ،کنجد | به میزان دلخواه |
مراحل طرز تهیه شیرینی آلمانی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی آلمانی خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای درست کردن شربت بار یک لیوان شکر را با نصف لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و غلیظ شود. (همان شربتی است که توی زولبیا و بامیه استفاده می کردیم )
مرحله دوم
در یک ظرف مناسب روغن و پودر قند را با همزن به مدت 3 دقیقه خوب هم می زنیم. بعد زرده تخم مرغ، شربت بار و وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه شیر را هم اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آرد الک شده را به صورت کم کم اضافه کرده و همزن را کنار می گذاریم و با نوک انگشت هامون خیلی کم خمیر را ورز می دهیم. توجه کنید زیاد آرد نریزید. آرد زیادی لطافت شیرینی را می گیرد.
مرحله چهارم
حالا خمیر درست شده را داخل کیسه فریزر قرار می دهیم و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله پنجم
سپس از یخچال بیرون می آوریم و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم. بعد خمیر را بین دو کیسه فریزر با وردنه به قطر حدود 3 میلی متر باز می کنیم.
مرحله ششم
حالا از هر قالب دلخواهی که دوست داشتید قالب ستاره، دایره، مستطیل و ... شروع به قالب زدن بکنید.
مرحله هفتم
توجه کنید در این شیرینی چون بین دو تاشون مارمالاد و یا مربا قرار می گیرد وسط یکی از آن ها را برای زیبایی بیشتر کار حتما سوراخ می کنیم.
مرحله هشتم
حالا خمیرهای قالب زرده را توی سینی فر می چینیم. سپس آن ها را برای پخت درون طبقه وسط فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.
مرحله نهم
بعد از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شوند.
مرحله دهم
بعد اون شیرینی هایی که سوراخ دارند کمی عسل رقیق شده می زنیم و توی پودر پسته، کنجد، پودر نارگیل می غلتانیم و بین شون مارمالاد یا مربا با طعم دلخواه استفاده می کنیم. (برای رقیق کردن یک قاشق عسل را با دو قاشق آب ولرم مخلوط کنید)
مرحله یازدهم
سپس شیرینی ها را به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا منسجم شده و آماده سرو شود. این شیرینی ها را تا یک هفته می توانید در یخچال نگهداری نگهداری کنید.