طرز تهیه بیسکویت های بای خوشمزه و خانگی بدون نشاسته ذرت
بیسکویت های بای یکی از شیرینی های دورنگ خوشمزه ای است که بسیار پرطرفدار است و بافتی شبیه بیسکویت دارد. شما می توانید به جای تهیه های بای از سوپرمارکت، به راحتی آن را در منزل درست کنید و در کنار چای سرو کنید. برای مواد داخل های بای به جای شکلات می توانید از خرما استفاده کنید که بسیار خوشمزه تر و مقوی تر می شود. در ادامه با طرز تهیه های بای خوشمزه و خانگی بدون نشاسته ذرت با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای بیسکویت های بای | |
---|---|
آرد | سه و نیم پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر شکر | 1 پیمانه |
کره یا مارگارین | 125 گرم |
روغن مایع | 90 گرم - 1 استکان |
پودر کاکائو | یک و نیم قاشق چای خوری |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل دستور تهیه بیسکویت های بای
مرحله اول
برای درست کردن این بیسکویت های بای خوشمزه، ابتدا کره و تخم مرغ را بیرون از یخچال و در محیط قرار می دهیم تا به دمای محیط برسند. آرد را هم ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در یک ظرف کره و پودر شکر را با همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد تخم مرغ، وانیل و روغن مایع را بهش اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مخلوط شود.
مرحله سوم
از آرد الک شده حدود یک و نیم قاشق برمی داریم و کنار می گذاریم. بقیه آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
سعی کنید خمیر را زیاد ورز ندهید، چون بعدا شیرینی سفت می شود. اما اگر خمیر سفت شد، کمی به آن شیر یا آب بزنید. در این مرحله فر را با دمای۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
خمیر را دو قسمت می کنیم و به یکی پودر کاکائو اضافه می کنیم و به قسمت دیگر آردی که نگه داشته بودیم را می ریزیم.
مرحله ششم
حالا از هر دو خمیر به شکل توپ های کوچک درست کنیم و آماده می گذاریم. ۳ توپ سفید و ۳ توپ کاکائو را به صورت یک درمیان و دایره ای کنار هم می چینیم. بعد با فشار انگشت و دست بهشون حالت گردی می دهیم.
مرحله هفتم
به این ترتیب همه کوکی ها را آماده می کنیم و در سینی فر می چینیم. در صورت تمایل می توانید وسط هر کوکی مقداری شکلات تخته ای قرار بدید تا مثل کوکی های بیرون شود.
مرحله هشتم
سینی را داخل فر در طبقه وسط می گذاریم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند و کوکی ها بپزد. توجه داشته باشید که اگر یکم زیر شیرینی ها تغییر رنگ داد، شیرینی ها آماده است و بلافاصله آنها را از فر خارج کنید.