طرز تهیه کله جوش خوشمزه و مجلسی با کشک پاستوریزه
کله جوش از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است و در جاهای مختلف ایران آن را با روش های متفاوتی درست می کنند. کله جوش شهرهای اردبیل، قزوین، اصفهان، یزد و تبریز در ایران بسیار مشهور است. در ادامه با طرز تهیه کله جوش خوشمزه و سنتی با کشک پاستوریزه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کله جوش | |
---|---|
کشک پاستوریزه | 2 پیمانه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
سیر | 4 حبه |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
گرد خرد شده | نصف پیمانه |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کله جوش
مرحله اول
برای درست کردن کله جوش خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و سبک شود.
مرحله دوم
بعد سیر خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه و مغز گرد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بهتر است گردوها را با چاقو خرد کنید تا زیر دندان بیایند.
مرحله سوم
در یک ظرف دیگر دو پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. بعد از اینکه جوش آمد کشک را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود. قبل از جوش خوردن حرارت زیر مایع کشک را خاموش می کنیم و آن را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله نعنا داغ را هم درست کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. بعد به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا با شعله ملایم بجوشد و حسابی بپزد.
نکات پخت کله جوش
اضافه کردن نمک
توجه کنید چون خود کشک به اندازه کافی خوش طعم و نمکی است پس نیازی به اضافه کردن نمک نیست اما اگر احساس کردید کشکی که استفاده می کنید به اندازه کافی نمک ندارد بهتر است مقداری نمک هم استفاده کنید.