طرز تهیه دسر یلدایی خوشمزه و شیک برای شب یلدا
دسر یلدایی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه و متنوعی است که شما می توانید آن را برای شب یلدا درست کنید. برای تهیه این دسر خوشمزه به شکل هندوانه، ما به ژله انار، آلوئه ورا و طالبی نیاز داریم که با شیر و آب جوش ترکیب شده و به فوری فوری و بی دردسر درست می شود. در ادامه با طرز تهیه دسر یلدایی خوشمزه و شیک برای شب یلدا با وبسایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر یلدایی | |
---|---|
ژله انار | 1 بسته |
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
ژله طالبی | 1 بسته |
بستنی یا شیر | 3 لیوان |
آب جوش | 3 لیوان |
شکلات اشکی | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه دسر یلدایی
مرحله اول
برای درست کردن دسر یلدایی خوشمزه ابتدا لایه اول که همان ژله انار است را درست می کنیم. برای این کار پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری آب می گذاریم تا حل شود.
مرحله دوم
بعد از حل شدن کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس نصف لیوان شیر یا بستنی به دمای محیط رسیده را بهش اضافه می کنیم و بعد آن را در قالب چرب شده می ریزیم و در نهایت در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود.
مرحله سوم
لایه بعدی ژله آلوئه ورا است. پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری آب می گذاریم تا حل شود.
مرحله چهارم
بعد از حل شدن کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس نصف لیوان شیر یا بستنی به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و در نهایت قالب را از یخچال بیرون می آوریم و بر روی لایه اول نیم بند شده می ریزیم.
مرحله پنجم
لایه آخر که همان ژله طالبی است را به روش های قبل درست می کنیم. پودر ژله طالبی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت بخار کتری آب می گذاریم تا کامل حل شود.
مرحله ششم
بعد از اینکه حل شد آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس نصف لیوان شیر یا بستنی به دمای محیط رسیده را بهش اضافه می کنیم و در نهایت آن را بر روی لایه دوم نیم بند شده می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا دسر یلدایی آماده شده را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا کامل ببندد. بعد از 4 ساعت دسر آماده شده را از یخچال بیرون می آوریم و آن را در سینی سرو برمی گردانیم و با شکلات اشکی تزیین می کنیم.