طرز تهیه تارت انار و شکلات خوشمزه و بدون فر برای شب یلدا
تارت انار و شکلات از دسرهای خوشمزه و بسیار محبوب برای شب یلدا می باشد و شما می توانید این تارت مجلسی را بدون فر برای شب یلدای خود تدارک ببینید. در ادامه با طرز تهیه تارت انار و شکلات خوشمزه و خانگی برای شب یلدا با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای پایه یا کراست تارت | |
---|---|
بیسکویت پودر شده | 2 پیمانه - 192 گرم |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه - 21 گرم |
روغن یا کره آب شده | 1/3 پیمانه - 67 گرم روغن |
عسل | 2 قاشق غذاخوری - 40 گرم |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
مواد لازم داخل تارت | |
---|---|
شیر پرچرب | 1/2 پیمانه - 114 گرم |
آب انار | 1/4 پیمانه |
شکلات تلخ خرد شده | 230 گرم |
دانه انار برای روی تارت | 1/2 پیمانه |
مراحل طرز تهیه تارت انار و شکلات
مرحله اول
برای درست کردن تارت انار خوشمزه ابتدا قالب خود را با روغن چرب کنید. بهتر است از قالب های تارتی که قسمت زیرشان متحرک است استفاده کنید تا بعدا به راحتی با بالا آوردن کف قالب، تارت از قالب جدا شود.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا پایه تارت یا همان کراست را آماده می کنیم. برای این کار در یک کاسه بیسکویت پودر شده، پودر کاکائو، روغن یا کره آب شده و عسل را باهم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا خمیر آماده شده را داخل قالب تارت چرب شده می ریزیم و با قاشق خوب فشار می دهیم تا قسمت کف قالب صاف شده و خمیر از کناره ها کمی بالا بیاد. سپس قالب را داخل یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه تکه های شکلات را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و کنار می گذاریم. در یک شیر جوش، شیر و آب انار را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به جوش آید.
مرحله پنجم
بعد از جوش آمدم حرارت را خاموش می کنیم و مایع داغ را روی شکلات ها ریخته و یک دقیقه صبر می کنیم تا شکلات ها آب شود. سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله قالب را از یخچال بیرون می آوریم و مایع شکلاتی بدست آمده را داخل تارت می ریزیم و با دانه های انار روی آن را تزیین می کنیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شده و آماده سرو شود.