طرز تهیه تیرامیسو ساده و ایتالیایی اصل با بیسکویت لیدی فینگر
تیرامیسو از دسرهای خوشمزه و ساده ایتالیایی می باشد و شما می توانید آن را بیسکویت لیدی فینگر یا بیسکویت پتی بور برای مراسمات خاص خود درست کنید. در ادامه با طرز تهیه تیرامیسو ساده و مجلسی ایتالیایی اصل با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم تیرامیسو | |
---|---|
بیسکوییت لیدی فینگر | 2 بسته |
خامه قنادی | 350 گرم |
پنیر خامه ای | 350 گرم |
پودر کاکائو | مقداری |
قهوه دم کرده یا نسکافه فوری | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه تیرامیسو
مرحله اول
برای درست کردن تیرامیسو ایتالیایی ابتدا قهوه را دم می کنیم. برای این کار یک لیوان آب و 2 قاشق غذاخوری قهوه را روی حرارت می گذاریم.
مرحله دوم
وقتی که جوش آمد حرارت را خاموش کرده و می گذاریم تا دم بکشد و تفاله ها ته نشین شود. همچنین می توانید از پودر نسکافه های فوری که نیازی به دم کردن ندارد استفاده کنید.
مرحله سوم
بعد از دم کردن نسکافه به سراغ تهیه مواد پنیری دسر می رویم. برای این کار خامه قنادی را یکی دو ساعت در محیط می گذاریم تا مثل بستنی نرم شود.
مرحله چهارم
بعد با همزن شروع به زدن خامه می کنیم تا فرم بگیرد. سپس پنیر خامه ای را بهش اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شده و فرم بگیرد. می توانید به جای پنیر خامه ای از پنیر لبنه هم استفاده کنید در این صورت یک چهارم لیوان هم شکر بهش اضافه کنید.
مرحله پنجم
خب حالا ته قالب مورد نظرمون را سلفون یا کیس فریزر پهن می کنیم تا بعدا تیرامیسو به راحتی جدا شود. حالا یک لایه نسبتاً نازک از موادمون را ته قالب پهن می کنیم تا همه کف قالب را بپوشاند.
مرحله ششم
سپس بیسکویت های لیدی فینگر را در قهوه زده و در کف ظرف یک ردیف می چینیم. زیاد نباید داخل قهوه بزنید چون خمیر می شود.
مرحله هفتم
بعدش مواد پنیری آماده شده را داخل قیف ریخته و با ماسوره گل روی بیسویت ها را شکوفه می زنیم و یا اینکه مواد پنیری را به صورت ساده روی بیسکویت ها با قاشق پهن کنید.
مرحله هشتم
دوباره یک ردیف بیسکویت و یک ردیف مواد پنیری می زنیم و این کار را تا پر شدن قالب و تمام شدن بیسکویت ها ادامه می دهیم. برای من سه ردیف شد.
مرحله نهم
وقتی که قالب پر شد کیسه فریزر را از کناره ها بالا آورده و روی بیسکویت ها را می پوشانیم و در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله دهم
بعد از استراحت قالب را از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف سرو برمی گردانیم و به دلخواه با خامه فرم گرفته شکوفه زده و در انتها روی مواد را با پودر کاکائو تزیین می کنیم.