طرز تهیه دسر مگنولیا موزی خوشمزه با بیسکویت ۴ نفر
دسر مگنولیا موزی از دسرهای خوشمزه و معروف کافی شاپی می باشد و شم می توانید آن را برای مراسمات خاص و لاکچری خود تدارک ببینید. در ادامه با طرز تهیه دسر مگنولیا موزی با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر مگنولیا | |
---|---|
شیر | 2 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید قنادی | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
گردو خرد شده | به مقدار دلخواه |
بیسکویت پتی بور | 1 بسته |
موز | 1 عدد |
مراحل طرز تهیه دسر مگنولیا موزی
مرحله اول
برای درست کردن دسر مگنولیا موزی خوشمزه ابتدا بیسکویت و گردو را با مخلوط کن یا میکسر در ظرف های جداگانه خوب پوره کرده و کنار می گذاریم. اگر مخلوط کن نداشتید می توانید با گوشت کوب دستی بکوبید تا پوره شود.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر نشاسته، آرد، شکر و شیر را باهم مخلوط می کنیم. بعد وانیل و زرده تخم مرغ را با چنگال کمی هم می زنیم و بعد به موادمون اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا مواد بدست آمده را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.
مرحله چهارم
در ادمه گلاب و زعفران را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود و بعد حرارت را خاموش کرده و مواد آماده شده را کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
در ادامه موز را با پشت چنگال له کرده و به مواد خنک شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. حالا کف یک ظرف بزرگ یا لیوان های تک نفره خود یک لایه بیسکویت ریخته و روی آن گردو می ریزیم.
مرحله ششم
بعد یک لایه از مواد آماده شده را کامل روی بیسکویت و گردوها پخش می کنیم و همین طور لایه بعدی را ادامه می دهیم تا موادمون تمام شود. سپس روی دسرها را با موز و مواد دلخواه دیگر تزیین کرده و بعد سرو می کنیم.