طرز تهیه آش گوشت بوشهری خوشمزه و کشدار با طعم عالی
آش گوشت یکی از آش های خوشمزه ای است که عطر و طعم بی نظیری دارد و هر چقدر این آش کشدار باشد، بین مردم محبوبیت بیشتری دارد. برای پخت این آش هم می توانید از گوشت گوسفندی استفاده کنید و هم از گوشت گوساله. ناگفته نماند در ایران آش گوشت شیرازی، بوشهری، مازندرانی، بابلی، مشهدی بسیار معروف است. در ادامه با طرز تهیه آش گوشت بوشهری خوشمزه و کشدار با طعم عالی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم آش گوشت برای 4 نفر | |
---|---|
گوشت | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
لوبیا قرمز | 2 لیوان |
برنج | 1 لیوان |
سبزی شوید و تره خرد شده | 1 کاسه |
ترخون خرد شده | 1 پیاله |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
ادویه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه و پخت آش گوشت
مرحله اول
برای پخت این آش، در ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خیلی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
مرحله دوم
گوشت خرد شده را همراه با کمی زردچوبه و ادویه به قابلمه پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
سپس لوبیا را به همراه مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بجوشد و گوشت و لوبیا کاملا پخته شود.
مرحله چهارم
در یک قابلمه دیگر، برنج را جداگانه با 1 لیوان آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و برنج کاملا پخته شود.
مرحله پنجم
بعد از پخته شدن برنج، سبزی شوید و تره خرد شده را به برنج اضافه می کنیم تا سبزی همراه با برنج کمی پخته شود. در این مرحله مواظب باشید که برنج ته نگیرد و کمی آب داشته باشد. اگر آب برنج کم بود، کمی آب اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از پخته شدن گوشت و لوبیا، گوشت ها را از لوبیا جدا می کنیم و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
لوبیای پخته شده را هم آب کش می کنیم و آب آن را نگه می داریم تا در انتها به آش اضافه کنیم. لوبیا را در غذاساز می ریزیم و کاملا له می کنیم. برای این کار می توانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت هم استفاده کنید. سعی کنید لوبیا را زیاد پوره نکنید. فقط باید له شود.
مرحله هشتم
حالا لوبیا چرخ شده و برنج و سبزی کاملا له شده را در قابلمه می ریزیم. مقداری هم نمک و زرد چوبه، فلفل سیاه و قرمز، کمی ادویه و 2 تا 3 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده بهش اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در ادامه آب گوشتی که نگه داشته بودیم، به آش اضافه کرده و قابلمه را حدود نیم ساعت روی شعله ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به آرامی بجوشد و کاملا جا بیفتد.
مرحله دهم
در این فاصله یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می کنیم و برای تزیین آش کنار می گذاریم.
مرحله یازدهم
در 20 دقیقه آخر، گوشت ریش ریش شده و مقداری از پیاز داغ را اضافه می کنیم و بعد از بیست دقیقه آش گوشت ما آماده است. آش آماده شده را در ظرف می کشیم و روی آن را با پیازداغ عسلی تزیین می کنیم.