طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه کاکائویی و زعفرانی در خانه
شیرینی بهشتی از شیرینی های خوشمزه و معروف بازاری برای عید نوروز می باشد و چون در تهیه این شیرینی از تخم مرغ استفاده نمی شود نسبت به شیرینی های دیگر ماندگاری بیشتری دارد و از جمله شیرینی هایی است که می توانید آن را در فر و بدون فر هم در خانه درست کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی بهشتی خوشمزه کاکائویی و زعفرانی برای عید با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بهشتی | |
---|---|
آرد | 400 گرم - 3 لیوان |
روغن جامد | 200 گرم - 1 لیوان |
پودر قند | 200 گرم - 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 50 گرم - یک سوم لیوان |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
زغفران غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل یا هل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی بهشتی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی بهشتی خوشمزه ابتدا پودر قند و روغن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
بعد نصف آرد و هل را بهش اضافه کرده و دوباره با همزن هم می زنیم تا یکدست شود. سپس روغن مایع را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
حالا همزن را کنار می گذاریم و بقیه آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا خمیر شیرینی آماده شود.
مرحله چهارم
می توانید این خمیر را همین طور سفید درست کنید و یا اینکه به نصفش مقداری کاکائو یا زعفران اضافه کنید. من خودم سفید درست نکردم و دو رنگ کاکائو و زعفرانی درست کردم.
مرحله پنجم
خب حالا در این مرحله اگر می خواهید خمیر را با قیف بریزید یکم شل تر درستش کنید یعنی آرد کمتری بهش بزنید تا راحت از قیف رد شود. اگر خیمرتون سفت شد می توانید بهش کمی روغن مایع اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر را دو قسمت می کنیم و به یک قسمت زغفران دم کرده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس مواد را درون قیف ریخته و روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده در اندازه های یکسان می ریزیم و به دلخواه شکل می دهیم. اگر خواستید با دست بهش شکل بدهید همه آرد را بریزید تا خیمر سفت شود.
مرحله هفتم
حالا به نصف دیگر خمیر پودر کاکائو اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا رنگ خمیر یکدست شود. بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو جدا می کنیم و با قالب بهش فرم می دهیم. یا اینکه با یک قاشق چای خوری روی اون طرح دلخواه خود را بیندازید.
مرحله هشتم
حالا برای پخت شیرینی ها را داخل فر از یک ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله نهم
بعد از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و تا داغ هستند بهشون دست نمی زنیم چون در این صورت پودر می شوند.
مرحله دهم
وقتی که شیرینی ها کامل خنک شدند از کاغذ روغنی جدا کرده و بر روی آن ها به دلخواه با پودر پسته یا نارگیل یا تخم خرفه می پاشیم. این نکته را هم بگم می توانید قبل از پخت روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید که به شیرینی ها هم بچسبند.
مرحله یازدهم
با این مقدار مواد گفته شده می توانید حدوداً 40 تا 45 عدد شیرینی بهشتی خوشمزه و خانگی درست کنید و برای پذیرایی خود از آن ها استفاده کنید. نوش جان