طرز تهیه دسر مگنولیا خوشمزه و مجلسی به روش کافی شاپی
دسر مگنولیا از دسرهای خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و بدون فر و همزن درست می شود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. با مواد لازم گفته شده در این رسپی می توانید به تعداد 4 نفر دسر مگنولیا خوشمزه و مجلسی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر مگنولیاخوشمزه و مجلسی به روش کافی شاپی با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر مگنولیا | |
---|---|
شیر | 4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
خامه | نصف پاکت صورتی - 100 گرم |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | مقداری |
بیسکویت پتی بور | 1 بسته |
توت فرنگی یا میوه دلخواه دیگر | 6 عدد |
مراحل طرز تهیه دسر مگنولیا
مرحله اول
برای درست کردن دسر مگنولیا ابتدا مواد پودینگ را درست می کنیم. برای این کار شیر و شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم و زرده، نشاسته ذرت و آرد را بهش اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا به جوش آید و غلیظ شود. بعد از اینکه غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و وانیل و خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
سپس قابلمه را کنار می گذاریم و به سراغ درست کردن بقیه مواد می رویم تا در این مدت پودینگ هم از حرارت بیفتد.
مرحله چهارم
حالا توت فرنگی ها را را به صورت ورقه ای برش می زنیم و بیسکویت ها را هم با میسکر یا گوشتکوب پودر می کنیم.
مرحله پنجم
بعد 2 قاشق مرباخوری از مواد بیسکویتی پودر شده را کف لیوان های مورد نظر می ریزیم و بالای پودر بیسکویت ها، ورقه های توت فرنگی را دور لیوان می چینیم.
مرحله ششم
سپس از مواد پودینگ ولرم شده روی بیسکویت ها ریخته و تا نزدیکای بالای لیوان ادامه می دهیم. سپس دوباره روی پودینگ، از پودر بیسکویت ها ریخته و اضافه های توت فرنگی را که ماندند با چاقو ریز کرده و وسط بیسکویت ها برای تزیین می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا دسر آماده شده را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شده و آماده سرو شود. امیدواریم از خوردن این دسر خوشمزه بنام مگنولیا لذت ببرید.