طرز تهیه مشکوفی سه رنگ خوشمزه و مجلسی با طعم عالی
مشکوفی سه رنگ از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی می باشد و شما می توانید آن را به صورت لیوانی تک نفره و یا قالبی درست کنید. دسر مشکوفی سه رنگ هم مواد اولیه کمی دارد و هم اینکه خیلی سریع درست می شود و برای پذیرایی از یک مهمانی خانوادگی گزینه ای بسیار مناسب است. در ادامه با طرز تهیه مشکوفی سه رنگ خوشمزه و مجلسی با طعم عالی با مجله اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم مشکوفی سه رنگ | |
---|---|
شیر | 4 لیوان |
نشاسته ذرت یا گندم | 5 قاشق غذاخوری |
شکر | 8 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل دستور تهیه مشکوفی سه رنگ
مرحله اول
برای درست کردن دسر مشکوفی سه رنگ ابتدا شیر را در یک قابلمه می ریزیم و نشاسته، شکر و وانیل را بهش اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا حل شود.
مرحله دوم
بعد قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا غلظت آن مثل فرنی شود. اگر دیدید خیلی غلیظ شد می توانید کمی شیر بهش اضافه کنید و اگر دیدید غلظت لازم را ندارد می توانید یک قاشق غذاخوری نشاسته را توی یکم شیر سرد حل کنید و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.
مرحله سوم
حالا مشکوفی آماده شده را در سه ظرف به طور مساوی تقسیم می کنیم و باید سریع و هنگامی که موادمون هنوز داغ است به ظرف اول یک قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید و به ظرف دوم یک قاشق پودر کاکائو را که در یک قاشق آب حل شده اضافه می کنیم و به صورت تند مخلوط می کنیم. ظرف سوم چیزی اضافه نمی کنیم و ساده می ماند.
مرحله چهارم
توجه کنید اگر مشکوفی شما سرد باشد حتی اگر یه قطره آب قاطی اش شود آب می اندازد و خراب می شود. پس موقع ریختن مواد در لیوان ها دقت کنید که لیوان یا قاشق تون خیس نباشد.
مرحله پنجم
در این مرحله ابتدا رنگ سفید را داخل لیوان های سرو به طور مساوی و بعد لیوان ها را به مدت 10 دقیقه در فریزر می گذاریم تا خوب سرد شده و ببندد. بعد از فریزر می آوریم رنگ بعدی را به دلخواه می ریزیم و دوباره 10 دقیقه در فریزر می گذاریم. در نهایت رنگ سوم را هم اضافه کرده و این بار در یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود.
مرحله ششم
توجه کنید اگر در حین کار متوجه شدید مشکوفی هایی که در ظرف ها هستند سرد شدند می توانید یکم روی حرارت بخار آب گرمشون کنید ولی اگر سریع باشد نیازی به گرم کردن دوباره نیست.
مرحله هفتم
در مرحله آخر لیوان ها را پس از سرد شدن کامل از یخچال بیرون می آوریم و به دلخواه روشون را با خامه فرم گرفته و ترافل تزیین کرده و بعد سرو می کنیم. با این مقدار مواد گفته شده می توانید به تعداد 4 تا 5 لیوان دسر مشکوفی سه رنگ درست کنید.