طرز تهیه دسر انار خوشمزه و پاییزی شیک ویژه شب یلدا
دسر انار از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در شب یلدا می باشد و شما می توانید با این رسپی دسر انار پاییزی خوشمزه و مجلسی بسیار شیک برای شب یلدای خود درست کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر انار خوشمزه و پاییزی ویژه شب یلدا با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم دسر انار | |
---|---|
پودر ژله انار | 1 بسته |
انار دون شده | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذاخوری |
شیر | 2 لیوان |
وانیل | کمی |
شکر | سه چهارم لیوان |
خامه صبحانه | 4 قاشق غذاخوری |
آب جوش | یک و نیم لیوان |
مراحل دستور تهیه دسر انار شب یلدا
مرحله اول
برای درست کردن دسر انار ابتدا پودر ژله انار را توی یک و نیم لیوان آب جوش می ریزیم تا حل شود. پس از اینکه حل شود کمی صبر می کنیم تا از داغی بیفتد و خنک شود.
مرحله دوم
سپس دانه های انار را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا دانه های انار همه جای ژله پخش شود. بعد مقداری از ژله را کنار گذاشته و بقیه اش را داخل قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود.
مرحله سوم
در این فاصله شیر، خامه، شکر، وانیل و پودر نسکافه را در یک ظرف می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شده و مواد یکدست شود. به هیچ وجه نباید بجوشد.
مرحله چهارم
همچنین پودر ژلاتین را بر روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری حل شود. سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را به مواد شیری اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قالب را از یخچال بیرون می آوریم و نصف مواد شیری آماده شده را بر روی ژله نیم بند شده می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا اونم نیم بند شود.
مرحله ششم
بعد از نیم بند شدن اون مقدار از ژله انار را که گنار گذاشته بودیم به مواد داخل قالب اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم تا نیم بند شود. بعد دوباره یک لایه شیری اضافه کرده و در این مرحله دسر را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا کامل بندد.
مرحله هفتم
بعد از اینکه دسر کامل بست آن را از یخچال بیرون می آوریم و با کارد کناره های دسر را از قالب جدا کرده و بر روی سینی سرو برمی گردانیم و نوش جان می کنیم.