طرز تهیه لوکوم هویج خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای
لوکوم هویج از دسرهای خوشمزه و معروف ترکیه ای می باشد و هیچ نیازی به فر و همزن ندارد و خیلی راحت هم درست می شود. در ادامه با طرز تهیه لوکوم هویج خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم لوکوم هویج | |
---|---|
هویج پوست گرفته , خرد شده | 1 کیلو |
آب | حدودا 4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
کنجد یا مغزیجات دلخواه | نصف لیوان |
نشاسته ذرت یا گندم | 5 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
آب جوش | 1 لیوان |
پودر نارگیل | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه لوکوم هویج
مرحله اول
برای درست کردن لوکوم هویج ابتدا هویج ها را پوست گرفته و خرد می کنیم. بعد با 4 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزند.
مرحله دوم
وقتی که خوب نرم شدند با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی یا دستی آن ها را خوب له می کنیم. موقع له کردن هویج ها یک لیوان آب جوش یا از آب خود هویج ها روی آن ها می ریزیم.
مرحله سوم
وقتی هویج ها را خوب له و پوره کردیم دوباره به ماهیتابه برمی گردانیم و صبر می کنیم تا کمی خنک شوند. بعد به آنها نشاسته ذرت یا گندم، شکر و کنجد اضافه می کنیم و قبل از اینکه روی حرارت بگذاریم خوب مخلوط می کنیم تا نشاسته به خورد هویج ها برود.
مرحله چهارم
حالا ماهیتابه را دوباره روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش بیاد و حباب های بزرگ بزند. از این موقع حدوداً 5 تا 10 دقیقه مرتب مواد را هم می زنیم تا مواد روی کناره ها و ته ظرف ته نشین نشود.
مرحله پنجم
وقتی مواد نسبتاً غلیظ شد کف ظرف مورد نظر با قطر تقریبا 28 سانتی متر را با روغن چرب کرده و مواد را درون ظرف می ریزیم. بعد با قاشق روی مواد را خوب صاف و یکدست می کنیم.
مرحله ششم
سپس ظرف را به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مواد خوب خنک شده و خودش را بگیرد. بعد از یخچال بیرون می آوریم و با چاقو در اندازه های دلخواه برش می زنیم.
مرحله هفتم
سپس تکه های لوکوم درست شده را حسابی درون پودر نارگیل می غلتانیم تا کاملا پودر نارگیل بهشون بچسبد. بعد آن ها را در ظرف سرو می چینیم و سرو می کنیم.