طرز تهیه نان انبه خوشمزه و خانگی لاکچری برای صبحانه
نان انبه هم مثل خودش طعم و مزه واقعا خوشمزه ای دارد و پیشنهاد می کنم حتما آن را درست کرده و طعم و مزه بی نظیر آن را امتحان کنید. در ادامه با طرز تهیه نان انبه خوشمزه و خانگی لاکچری برای صبحانه با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان انبه | |
---|---|
آرد | 350 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پوره انبه | 120 گرم |
شکر دانه ریز | 35 گرم |
خمیر مایه فوری | 5 گرم |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
کره | 40 گرم |
بهبود دهنده | نصف قاشق مرباخوری |
پودر شیر خشک | 20 گرم |
شیر | 70 گرم |
مراحل دستور پخت نان انبه
مرحله اول
برای درست کردن نان انبه ابتدا آرد، خمیر مایه، نمک، شکرT بهبود دهنده و پودر شیر خشک را باهم ترکیب می کنیم. سپس پوره انبه، تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
وقتی که موادمون کاملا ترکیب شدند کره به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن حسابی ورز می دهیم. حدود تقریبا 20 دقیقه ورز بدهید. درسته خمیر چسبناک است ولی باید با ورز دادن چسبندگی آن را کم کنید.
مرحله سوم
اگر احساس کردید خمیر چسبندگی خیلی زیاد دارد و نمی توانید ورز بدهید در حد دو سه قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و حسابی ورز بدهید.
مرحله چهارم
حالا خمیر آماده شده را چانه می کنیم و در یک ظرف چرب شده قرار داده و به مدت یک ساعت بهش استراحت می دهیم تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
بعد از استراحت خمیر، آن را به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را جداگانه چانه گرفته و مجدد به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله ششم
بعد از استراحت، هر چانه خمیر را باز می کنیم و از یک سمت شروع به رول کردن می کنیم و داخل قالب های نان تست می گذاریم. سپس به خمیر به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم تا پف کند و آماده پخت شود.
مرحله هفتم
بعد از استراحت آخر خمیر، روی نان ها را با کمی شیر رومال می کنیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه می گذاریم تا بپزند. می توانید یک ظرف حاوی آب برای لطافت بیشتر نان ها قرار بدهید.
مرحله هشتم
پس از اینکه نان های انبه مون به طور کامل پختند از فر بیرون آورده و پس از کمی خنک شدن از قالب ها بیرون می آوریم و بر روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک شده و آماده سرو شوند.