طرز تهیه نان موز ساده و بسیار خوشمزه برای صبحانه
نان موز از نان های خوشمزه و معروف برای صبحانه و عصرانه می باشد و به دلیل اینکه در پخت این نان از موز استفاده می شود بسیار مقوی می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان موز ساده و خانگی با وب سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان موز | |
---|---|
آرد نان فانتزی | 350 گرم |
شکر دانه ریز | 30 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
پودر سیر خشک | 2 قاشق غذاخوری |
پوره موز | 100 گرم |
شیر | 70 میلی لیتر |
خمیر مایه | نصف قاشق غذاخوری |
کره | 40 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
مراحل دستور پخت نان موز
مرحله اول
برای درست کردن نان موز خوشمزه ابتدا آرد، شکر، شیر خشک، نمک و خمیر مایه را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس موز را پوره کرده و به موادمون اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه شیر و تخم مرغ را اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. توجه کنید اگر احساس کردید خمیر کمی سفت است یکی دو قاشق شیر اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در نهایت کره نرم شده را اضافه می کنیم و خمیر را به مدت 20 دقیقه ورز می دهیم. سپس خمیر را در یک ظرف چرب شده قرار می دهیم و به مدت یک ساعت و تا جایی که حجم خمیر دو برابر شود استراحت می دهیم.
مرحله چهارم
بعد از استراحت خمیر پف آن را با ورز دادن می گیریم و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه باز کرده و رول می کنیم. سپس با چاقو روی هر قسمت خیمر مثل تصویر بالا خط می اندازیم و در قالب های چرب شده قرار می دهیم. (من برای پخت این نان از دو قالب با سایز های 22 در 6 در 6 سانتی متری استفاده کردم)
مرحله پنجم
در این مرحله دوباره روی قالب ها را می پوشانیم تا خمیر به مدت یک ساعت دیگر استراحت دوم را داشته باشد. پس از یک ساعت روی نان ها را با شیر رومال می کنیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا نیم ساعت می گذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
پس از اینکه نان ها مون به طور کامل پخت آن ها را از فر بیرون می آوریم و بر روی توری می گذاریم تا خنک شوند. امیدواریم از خوردن این نان های خوشمزه و خانگی لذت ببرید.