طرز تهیه اسلایس خرما و گردو خوشمزه به روش مجلسی
اسلایس خرما و گردو یک نوع کیک مغزدار خوشمزه و مقوی می باشد و پخت این اسلایس در ماه مبارک رمضان برای افطاری رایج است. در ادامه با طرز تهیه اسلایس خرما و گردو خوشمزه و مجلسی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم اسلایس خرما | |
---|---|
آرد | 2 لیوان |
تخم مرغ | 6 عدد |
روغن مایع | 1 لیوان |
شکر | دو سوم لیوان |
ماست | دو سوم لیوان |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق مرباخوری |
وانیل | کمی |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | نصف قاشق مرباخوری |
مواد لازم مواد میانی | |
---|---|
خرمای هسته گرفته | 1 لیوان پر |
شیره خرما | کمی بیشتر از نصف لیوان |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
مغز گردو (اختیاری) | نصف لیوان |
مراحل طرز تهیه اسلایس خرما
مرحله اول
برای درست کردن اسلایس خرمای خوشمزه ابتدا هسته خرماها را جدا می کنیم و با چرخ گوشت یا غذاساز آن ها را له می کنیم. بعد شیره خرما و گلاب را اضافه کرده و با قاشق یا خود غذاساز یکدست می کنیم.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها، وانیل و شکر را می ریزیم و با همزن آنقدر هم می زنیم تا کشدار شود. بعد ماست، روغن، زعفران، گلاب و پودر هل را اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و پس از اینکه الک کردیم به موادمون اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
حالا داخل قالب 30 در 40 کاغذ روغنی می اندازیم (اگر ضخیم تر دوست دارید قالب 20 در 30 استفاده کنید) حتما زیر کاغذ روغنی را چرب کنید که به کف قالب بچسبد.
مرحله پنجم
در این مرحله نصف خمیر را کف قالب پهن می کنیم و داخل فر از از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 8 تا 10 دقیقه می گذاریم تا نیم پخته شود. (برای گرم کردن فر آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید)
مرحله ششم
در این فاصله مواد میانی از قبل آماده شده شامل خرمای هسته گرفته شده ، شیره خرما و گلاب را باهم مخلوط کرده و با چنگال یکدست می کنیم و بعد کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
پس از 10 دقیقه قالب را از فر بیرون می آوریم و بدون اینکه فر را خاموش کنیم سریع مواد میانی آماده شده را روی تمام خمیر پهن کرده و به دلخواه گردوها را ریخته و بعد بقیه خمیر را روشون می ریزیم و صاف می کنیم. در صورت تمایل می توانید روی خمیر کنجد هم بپاشید.
مرحله هشتم
حالا قالب را دوباره در فر روشن قرار می دهیم و این بار به مدت 25 تا 30 دقیقه زمان می دهیم تا پخت اسلایس کامل شود. توجه کنید اگر رنگ روی اسلایس روشن بود شعله بالای فر را روش می کنیم تا روی اون هم طلایی و برشته شود.
مرحله نهم
سپس از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا اسلایس خرمامون کامل خنک شود. بعد از خنک شدن ابتدا کناره های اسلایس را برش می زنیم تا اسلایس های منظمی داشته باشیم. سپس در سایزهای دلخواه برش می زنیم. بهتره تا گرم است بهش دست نزنید تا بافت اسلایس خراب نشود.