طرز تهیه نان سوسیس خوشمزه و مینی به روشی متفاوت
نان سوسیس مینی یک نان بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و به عنوان یک عصرانه خوشمزه و مقوی یا شام سبک سرو کنید. این نان بخاطر ظاهر زیبا و طعم فوق العاده ای که دارد، مورد پسند همه سنین به ویژه کودکان و نوجوانان است. در ادامه با طرز تهیه نان سوسیس خوشمزه و مینی به روش متفاوت با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان سوسیس مینی | |
---|---|
آرد | حدود 1 لیوان |
آب یا شیر ولرم | نصف لیوان |
خمیر مایه | نصف قاشق غذاخوری |
شکر | نصف قاشق غذاخوری |
کره شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق مرباخوری |
سوسیس مینی | 12 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | نصف قاشق غذاخوری |
مراحل دستور تهیه نان سوسیس مینی
مرحله اول
برای درست کردن این نان، ابتدا در یک ظرف خمیر مایه و شکر را با نصف لیوان شیر یا آب ولرم مخلوط کرده و روی آن را می پوشانیم و ۵ دقیقه صبر می کنیم تا کف کند و کمی بالا بیاید.
مرحله دوم
بعد خمیر مایه عمل آمده را در یک ظرف بزرگتر می ریزیم و نمک و آرد را بهش اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مخلوط شود. سعی کنید آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه کنید تا خمیر زیاد سفت نشود.
مرحله سوم
بعد از ورز دادن، وقتی که خمیر کمی خودش را گرفت، کره نرم شده در دمای محیط را بهش اضافه می کنیم و دوباره شروع به ورز دادن خمیر می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، خمیر را چند دقیقه ورز می دهیم تا خمیری یکدست به دست بیاید. اگر خمیر هنوز چسبنده بود، آرد را یک قاشق یک قاشق اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله پنجم
حالا روی ظرف خمیر را با سلفون می پوشانیم و حدود یک الی یک و نیم ساعت صبر می کنیم تا خمیر استراحت کند و حجمش ۲ برابر شود.
مرحله ششم
بعد از استراحت خمیر، دستمان را چرب کرده و خمیر را کمی ورز می دهیم و پف خمیر را می گیریم. بعد خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و آن ها را چانه می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه، هر چانه خمیر را به شکل مستطیل یا بیضی جمع کرده و درون قالب یا سینی فر که از قبل چرب کرده ایم، می چینیم. سپس دوباره روی خمیرها را پوشانده و ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم تا خمیرها دوباره پف کنند.
مرحله هشتم
بعد از پف کردن خمیر، پوسته سوسیس ها را جدا می کنیم و روی هرکدام از خمیرها یک مینی سوسیس قرار داده و سوسیس را روی خمیر فشار می دهیم تا به خوبی سوسیس درون خمیر جا بگیرد. به این ترتیب داخل همه چانه های خمیر سوسیس ها را قرار می دهیم.
مرحله نهم
در انتها زرده تخم مرغ را با نصف قاشق روغن مایع مخلوط می کنیم و با یک فرچه روی نان ها را با زرده رومال می کنیم. سپس سینی نان ها را درون فری که از یک ربع قبل روشن کرده ایم، می گذاریم و یک ظرف آب جوش هم درون فر قرار می دهیم تا نان ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه پخته شوند.
مرحله دهم
یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن می کنیم تا روی نان ها هم طلایی شود. بعد از برشته شدن نان ها، آنها را از فر خارج کرده و سرو می کنیم.