طرز تهیه فلن کیک ساده کاراملی و خوشمزه به روش سوئدی
فلن کیک از کیک های خوشمزه و محبوب سوئدی می باشد و در واقع این کیک ترکیبی از دسر و کیک شکلاتی می باشد. دستور تهیه این کیک با بقیه ها کیک ها متفاوت است و بسیار جالب می باشد. در ادامه با طرز تهیه فلن کیک خوشمزه و کاراملی با مجله اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم فلن کیک | |
---|---|
شیر | 2 لیوان |
پودر کرم کارامل | 1 بسته |
خامه صبحانه | 3 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کیک | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد سفید | یک و نیم لیوان |
شکر | سه چهارم لیوان |
شیر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
مراحل طرز تهیه فلن کیک
مرحله اول
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا قالب میان تهی خود را خوب چرب می کنیم. سپس سس کارامل که داخل بسته پودر کارامل است را ته قالب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا کرم کارامل را درست می کنیم. برای این کار پودر کرم کارامل را به همراه شیر داخل یک قابلمه می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
مرحله سوم
وقتی که جوشید یک دقیقه صبر می کنیم و بعد حرارت را خاموش می کنیم. سپس در یک کاسه کوچک پودر ژلاتین را داخل آب سرد می ریزیم و وقتی که حالت اسفنجی پیدا کرد آن را روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری حل شده و شفاف شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ژلاتین حل شده را به مواد کرم اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کمی خنک شود. در ادامه خامه صبخانه را کمی هم می زنیم تا رقیق شود و بعد به مواد کرم اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا موادمون صاف و یکدست شود.
مرحله پنجم
حالا کرم آماده شده را داخل قالب می ریزیم و به مدت یک و نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کامل بندد. در این فاصله کیک شکلاتی را درست می کنیم.
مرحله ششم
برای درست کردن کیک شکلاتی، تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و کمی هم می زنیم تا حالت لختگی شان از بین برود. سپس وانیل و شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله هفتم
در ادامه شیر و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم. سپس آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را مخلوط کرده و بعد از اینکه سه بار الک کردیم به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله هشتم
حالا مایه کیک آماده شده را داخل قالب روی کرم کارامل بسته شده می ریزیم و برای پخت داخل طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت می گذاریم تا بپزد.
مرحله نهم
توجه کنید مدت زمان دقیق پخت به قدرت حرارت فر شما بستگی دارد و حتما پخت کیک را با سیخ چوبی تمیز امتحان کنید. سیخ چوبی را وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
مرحله دهم
پس از پخت کیک آن را از فر خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا کامل خنک شود. بعد از خنک شدن به مدت 7 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.
مرحله یازدهم
سپس از یخچال بیرون می آوریم و کیک را با چاقو از کنارهای قالب آزاد می کنیم و بعد ته قالب را چند ثانیه داخل آب جوش قرار می دهیم و بعد داخل ظرف سرو برمی گردانیم.