طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه و خانگی با عطر و طعم عالی
رول دارچینی از نان های خوشمزه و معروف می باشد و عطر و بوی فوق العاده ای دارد و همه جای خانه را پر می کند. همان طور که در تصویر بالا می بینید این نان به شکل رول درست می شود و برای همین اسم آن را نان رول گذاشته اند. در ادامه با طرز تهیه روال دارچینیخوشمزه و خانگی با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم رول دارچینی | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | 50 گرم |
روغن مایع یا کره به دمای محیط رسیده | 30 گرم |
مخمر | 1 قاشق سوپ خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
آب ولرم یا شیر ولرم | 220 میلی لیتر - یک پیمانه سر خالی |
آرد | حدودا 500 تا 550 گرم |
مواد میانی نان | |
---|---|
شکر قهوه ای | 70 گرم |
کره | 30 گرم |
دارچین | 1 قاشق سوپ خوری |
مواد لازم رومال نان | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه رول دارچینی
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا در یک ظرف مخمر را با آب یا شیر و 1 قاشق چای خوری از شکر حل می کنیم و کنار می گذاریم تا پف کند.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر تخم مرغ را به همراه شکر، نمک و روغن مایع اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم. سپس مقداری از آرد و بعد مخمر عمل آمده و در نهایت باقی مانده آرد را اضافه می کنیم. توجه کنید میزان گفته شده آرد تقریبی است و باید آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و به دست نچسبد.
مرحله سوم
حالا خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد در یک کاسه چرب شده می گذاریم و روی آن را با درپوش یا یک پارچه تمیز می پوشانیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
مرحله چهارم
در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم. برای این کار کره را با شکر و دارچین مخلوط می کنیم و کنارمی گذریم. بعد از استراحت خمیر پف آن را با ورز دادن می گیریم و به شکل مستطیل باز می کنیم و مواد میانی را روی خمیر پهن می ریزیم و به صورت یکدست پخش می کنیم.
مرحله پنجم
سپس خمیر را رول می کنیم و پس از رول کردن از قسمت طول خمیر را در اندازه های 2 سانت 2 سانت برش می زنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله کنار هم می چنیم و این بار به خیمر 20 دقیقه اسراحت می دهیم.
مرحله ششم
در این مدت زمان رومال نان را درست می کنیم. برای این کار زرده تخم مرغ را در یک کاسه هم می زنیم تا از حالت لختی دربیاد. سپس مقدار گفته شده شکر، شیر و زعفران را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله هفتم
پس از استراحت دوم خمیر، روی نان ها را با مواد آماده شده رومال می کنیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا30 دقیقه می گذاریم تا بپزد و روی نان ها طلایی شود.